Marek Lepek

Współwłaściciel, Bar Zuławski
Gdańsk, pomorskie

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Współwłaściciel
Bar Zuławski
Pełen zakres prowadzenia firmy cateringowej.
Planowanie,zarządzanie,kontrola.
Negocjacje z klientami i dostawcami.
Kurs mistrzowski jak i kurs pedagogiczny pozwalający prowadzić praktykę nauki uczniów w zawodzie kucharza

Szkolenia i kursy

KURS KIEROWNIKÓW ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH

Edukacja

Logo
ZARZĄDZNIE I MARKETING, magisterskie
Politechnika Gdańska
Logo
ZARZĄDZNIE I MARKETING, inżynierskie
Politechnika Gdańska
Logo
MACHANICZNY-NIE UKOŃCZONE, inżynierskie
Politechnika Gdańska
Logo
OBRÓBKA SKRAWANIEM, średnie
Technikum Mechaniczne

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

SPORT

Inne

KURS PEDAGOGICZNY

Grupy

BRANŻA GASTRONOMICZNA i HOTELARSKA
BRANŻA GASTRONOMICZNA i HOTELARSKA
Gastronomia i Hotelarstwo:Rekrutacje i Pracownicy
Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
Gdańsk/Trójmiasto
Gdańsk/Trójmiasto
Grupa dla osób mieszkających/studiujących/pracujaych w Trójmieście
HoReCa
HoReCa
Hotelarstwo, gastronomia, catering
Hotelarze i Gastronomowie
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com