Marek Badura

Marek Badura

Kierownik Centrum Dystrybucji, Zakład Mięsny Dobrowolscy Sp. z o.o.
Tarnobrzeg, podkarpackie

Umiejętności

Zarządzanie transportem Zarządzanie magazynem Magazynowanie

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Zakład Mięsny Dobrowolscy Sp. z o.o.
Kierownik Centrum Dystrybucji
- prowadzenie spraw związanych z utrzymaniem oddziału
- zarządzanie zespołem 13 osób ( magazynierzy, kasjer, kierowcy)
- zarządzanie flotą samochodów
- kontrola stanów magazynowych i zamawianie towaru
- sporządzanie dokumentów płacowych, wniosków premiowych
- prowadzenie grafiku pracy i wykorzystania urlopów
Zakład Mięsny Dobrowolscy Sp. z o.o.
Zastępca Kierownika Centrum Dystrybucji
- kontrola właściwej rotacji towaru na oddziale i zamawianie towaru
- czuwanie nad utrzymaniem porządku i czystości na oddziale
- prowadzenie grafiku pracy, fakturowanie
Zakład Mięsny Dobrowolscy Sp. z o.o.
Ekspedytor- Kasjer
- rozliczanie kierowców ze środków pieniężnych przywiezionych od klientów
- obsługa klienta - sprzedaż telefoniczna, fakturowanie
- przyjmowanie i rozładunek towaru od dostawców
Zakład Mięsny Dobrowolscy Sp. z o.o.
Koordynator ds. Centrów Dystrybucji
- koordynacja pracy na wszystkich oddziałach
- weryfikacja dokumentacji wewnątrz firmy
Zakład Mięsny Dobrowolscy Sp. z o.o.
Ekspedytor-Kierowca
- układanie, pakowanie, przygotowywanie i dowóz towaru do klienta
- sprawdzanie terminów przydatności do spożycia
Logo
Magazynier
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Mięspol
- układanie i pakowanie towaru
- sprawdzanie terminów przydatności

Szkolenia i kursy

Spawacz MAG - 09.2015
Telefoniczna obsługa klienta
Certyfikat wdrażania systemu HACCP
Certyfikat wdrażania systemów zarządzania jakością zgodnego z norma PN-EN ISO 9001:2001 w przedsiębiorstwie produkcyjnym

Edukacja

Logo
Technik Budownictwa Ogólnego, średnie
Zespół Szkół Budowlanych w Tarnobrzegu

Specjalizacje

Łańcuch dostaw
Zarządzanie łańcuchem dostaw

Zainteresowania

piłka nożna
literatura i film o tematyce fantastycznej

Inne

Prawo jazdy kat. B
Aktualne badania do celów sanitarno epidomiologicznych