Magdalena Gniady

Magdalena Gniady

Technolog żywności
Tarnów, małopolskie

Umiejętności

Prawo jazdy kat B MS Office: Word, Excel, PowerPoint

Edukacja

Logo
Żywienie w zdrowiu i chorobie, studia podyplomowe
Uniwersytet Jagielloński w Krakowie
Logo
Technologia żywności i żywienie człowieka, magisterskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
Logo
Technologia żywności i żywienie człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Inne

Grupy

Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
Chemia żywności
Chemia żywności
Chcemy wiedzieć co jemy, co wdychamy i co nas truje! Dla świadomych rzeczywistości.
DIETETYCY
DIETETYCY
Dietetyka - nasza pasja
Porady żywieniowe
Porady żywieniowe
Porady żywieniowe to dział dla tych, którzy szukają sprawdzonych porad jak jeść lepiej, zdrowiej i smaczniej. Udzielamy porady, komentujemy, dzielimy się wiedzą. Zapraszamy również do odwiedzin http
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.