Maciej Wrzesiński

Asystent/Manager Baru/Restauracji, Barman

Doświadczenie zawodowe

Logo
Asystent Managera
Restauracja La Barrique, Bath Spa, Wielka Brytania
• wspieranie kierownika restauracji w bieżących obowiązkach,
• zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług gastronomicznych,
• zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klienta,
• witanie gości i organizacja rezerwacji stolików,
• realizacja planów budżetowych i polityki marketingowej,
• planowanie zamówień i realizacja dostaw,
• kierowanie i koordynowanie pracy podległego zespołu,
• rekrutacja i szkolenia personelu,
• motywowanie pracowników restauracji,
• dbanie o wizerunek restauracji,
• sporządzanie raportów,
• podejmowanie samodzielnych decyzji dotyczących skarg wniesionych przez klienta i skuteczne ich rozwiązywanie,
• wykonywanie bieżących prac administracyjnych i biurowych
Logo
Bar Consulting / Bar Menager
Restauracja De l’Arche – Oyster & Champagne Lounge Bar, Bath Spa, Wielka Brytania
• komponowanie karty koktajli, alkoholi, karty win,
• opracowywanie i wdrażanie standardów obsługi,
• rekrutacja i szkolenie pracowników baru,
• wyposażenie i organizacje baru,
• negocjacje z kontrahentami, dystrybutorami produktów alkoholowych i bezalkoholowych w celu podpisania umów partnerskich
Logo
Główny Barman / Bar Superviesor
Blue Rooms Night Club, Bath Spa, Wielka Brytania
• sprawna realizacja zamówień przekazanych przez konsumentów
i kelnerów,
• sporządzanie koktajli i innych napojów mieszanych, zgodnie z przyjętymi recepturami,
• utrzymanie odpowiedniego zapasu artykułów barowych (zarówno ilości, jak i asortymentu),
• szkolenie nowo przyjętych osób,
• sporządzanie inwentaryzacji baru,
• przygotowanie rozliczeń.
Logo
Główny Barman / Bar Superviesor
Hilton Bath City Hotel, Bath Spa, Wielka Brytania
• serwowanie drinków,
• zapewnianie wysokiego poziomu obsługi gości,
• kontrola i uzupełnianie ilości asortymentu,
• sporządzanie inwentaryzacji baru oraz raportów kasowych,
• ścisła współpraca z innymi działami,
• dbanie o wysokie standardy higieny i bezpieczeństwa pracy
Logo
Bar Manager
Guru Bar & Love Bites Dining Spot, Ayia Napa, Cypr
• organizacja rezerwacji stolików i lokalu na imprezy okolicznościowe,
• kierowanie obsługą sali i zapewnianie najwyższej jakości standardów obsługi gości,
• planowanie i wprowadzanie inicjatyw marketingowych i promocyjnych
w celu zwiększenia przychodów,
• rozwijanie i udoskonalanie kart napoi i win,
• organizacja i nadzorowanie pracy podległego zespołu,
• przyjmowanie i rozwiązywanie skarg gości,
• obsługa gości w przyjaznej i pomocnej atmosferze,
• rekrutacja i szkolenie personelu,
• sporządzanie dziennych, tygodniowych i miesięcznych raportów
i rozliczeń.

Specjalizacje

IT - Administracja
Inne

Grupy

HoReCa
HoReCa
Hotelarstwo, gastronomia, catering
Hotel & Hotelarze
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu. Zaproś znajomych.
Hotelarze i Gastronomowie
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com