Języki
angielski
biegły
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
General Manager
Grande Grill
Kontrolowanie i zarządzanie kosztami,
opracowywanie planów ekonomicznych i marketingowych
pozyskiwanie nowych klientów
tworzenie ofert
sprawne koordynowanie działań administracyjnych,
kompleksowe zarządzanie restauracją
utrzymywanie wysokiej jakości świadczonych usług,
podtrzymywanie relacji z klientami indywidualnymi i biznesowymi
nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni
opracowywanie i kontrola standardów w hotelu
organizowanie i nadzór nad konferencjami
szkolenia pracowników
opracowywanie planów ekonomicznych i marketingowych
pozyskiwanie nowych klientów
tworzenie ofert
sprawne koordynowanie działań administracyjnych,
kompleksowe zarządzanie restauracją
utrzymywanie wysokiej jakości świadczonych usług,
podtrzymywanie relacji z klientami indywidualnymi i biznesowymi
nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni
opracowywanie i kontrola standardów w hotelu
organizowanie i nadzór nad konferencjami
szkolenia pracowników
General Manager
kontrola i zarządzanie centrum konferencyjnym
kompleksowa obsługa eventów wewnętrznych i zewnętrznych
planowanie, wycenianie realizacja eventów plenerowych do 5000 os
organizacja konferencji, bankietów, egzaminów
opracowywanie planów ekonomicznych i marketingowych spółki
raportowanie do zarządu spółki
pozyskiwanie nowych klientów indywidualnych i firmowych
sprawne koordynowanie działań administracyjnych
kontrola kosztów
podtrzymywanie relacji z dostawcami oraz negocjacja cen
utrzymywanie wysokiej jakości świadczonych usług,
podtrzymywanie relacji z klientami indywidualnymi i biznesowymi
opracowywanie i kontrola standardów w centrum konferencyjnym
szkolenia pracowników
kompleksowa obsługa eventów wewnętrznych i zewnętrznych
planowanie, wycenianie realizacja eventów plenerowych do 5000 os
organizacja konferencji, bankietów, egzaminów
opracowywanie planów ekonomicznych i marketingowych spółki
raportowanie do zarządu spółki
pozyskiwanie nowych klientów indywidualnych i firmowych
sprawne koordynowanie działań administracyjnych
kontrola kosztów
podtrzymywanie relacji z dostawcami oraz negocjacja cen
utrzymywanie wysokiej jakości świadczonych usług,
podtrzymywanie relacji z klientami indywidualnymi i biznesowymi
opracowywanie i kontrola standardów w centrum konferencyjnym
szkolenia pracowników
F&B Manager
Budowanie i realizacja strategii rozwoju obiektu
Nadzorowanie nad prawidłową pracą 2 restauracji, 2 barów, kuchni, oraz centrum konferencyjnego
Budowanie marki i wizerunku obiektu
Koordynowanie działań sprzedażowych i marketingowych
Nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z klientami biznesowymi i indywidualnymi
Planowanie oraz organizacja imprez okolicznościowych, bankietów, eventów
Zarządzanie pracą podległych pracowników (około 50 os )
Nadzorowanie nad prawidłową pracą 2 restauracji, 2 barów, kuchni, oraz centrum konferencyjnego
Budowanie marki i wizerunku obiektu
Koordynowanie działań sprzedażowych i marketingowych
Nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z klientami biznesowymi i indywidualnymi
Planowanie oraz organizacja imprez okolicznościowych, bankietów, eventów
Zarządzanie pracą podległych pracowników (około 50 os )
F&B Manager
Hotel Nad Przełomem
• Kontrolowanie i zarządzanie kosztami,
• opracowywanie planów ekonomicznych i marketingowych
• pozyskiwanie nowych klientów
• tworzenie ofert dla grup
• sprawne koordynowanie działań administracyjnych,
• kompleksowe zarządzanie hotelem
• utrzymywanie wysokiej jakości świadczonych usług,
• podtrzymywanie relacji z klientami indywidualnymi i biznesowymi
• koordynacja wesel, konferencji i prywatnych przyjęć
• nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni
• opracowywanie i kontrola standardów w hotelu
• organizowanie i nadzór nad konferencjami
• szkolenia pracowników
• opracowywanie planów ekonomicznych i marketingowych
• pozyskiwanie nowych klientów
• tworzenie ofert dla grup
• sprawne koordynowanie działań administracyjnych,
• kompleksowe zarządzanie hotelem
• utrzymywanie wysokiej jakości świadczonych usług,
• podtrzymywanie relacji z klientami indywidualnymi i biznesowymi
• koordynacja wesel, konferencji i prywatnych przyjęć
• nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem kuchni
• opracowywanie i kontrola standardów w hotelu
• organizowanie i nadzór nad konferencjami
• szkolenia pracowników
Manager Restauracji
Restauracja Hawełka / Tetmajerowska
• Kontrolowanie i zarządzanie kosztami,
• opracowywanie planów ekonomicznych i marketingowych,
• sprawne koordynowanie działań administracyjnych,
• kompleksowe zarządzanie restauracją,
• utrzymywanie wysokiej jakości świadczonych usług,
• podtrzymywanie relacji z klientami,
• sprawne działanie dwóch restauracji i dwóch barów,
• koordynacja wesel, konferencji i prywatnych przyjęć,
• podtrzymywanie wysokiej jakości serwisu,
• szkolenie pracowników wysokich standardów
• opracowywanie planów ekonomicznych i marketingowych,
• sprawne koordynowanie działań administracyjnych,
• kompleksowe zarządzanie restauracją,
• utrzymywanie wysokiej jakości świadczonych usług,
• podtrzymywanie relacji z klientami,
• sprawne działanie dwóch restauracji i dwóch barów,
• koordynacja wesel, konferencji i prywatnych przyjęć,
• podtrzymywanie wysokiej jakości serwisu,
• szkolenie pracowników wysokich standardów
Menager Restauracji, baru i konferencji
Hotel Mercure Shakespeare Stratford upon Avon, Anglia
• Kontrolowanie i zarządzanie kosztami,
• opracowywanie planów ekonomicznych i marketingowych,
• sprawne koordynowanie działań administracyjnych,
• kompleksowe zarządzanie restauracją,
• utrzymywanie wysokiej jakości świadczonych usług,
• podtrzymywanie relacji z klientami,
• sprawne działanie dwóch restauracji i dwóch barów,
• koordynacja wesel, konferencji i prywatnych przyjęć,
• podtrzymywanie wysokiej jakości serwisu,
• szkolenie pracowników wysokich standardów
• kontrolowanie i sprawdzanie jakości srebrnego serwisu
• opracowywanie planów ekonomicznych i marketingowych,
• sprawne koordynowanie działań administracyjnych,
• kompleksowe zarządzanie restauracją,
• utrzymywanie wysokiej jakości świadczonych usług,
• podtrzymywanie relacji z klientami,
• sprawne działanie dwóch restauracji i dwóch barów,
• koordynacja wesel, konferencji i prywatnych przyjęć,
• podtrzymywanie wysokiej jakości serwisu,
• szkolenie pracowników wysokich standardów
• kontrolowanie i sprawdzanie jakości srebrnego serwisu
Asystent Menagera Restauracji
Novotel Birmingham Airport Anglia
• zarządzanie pracą podległych pracowników
• organizacja pracy w drużynie
• kontrola jakości pracy i wydajności podległych pracowników
• szkolenia pracowników
• tworzenie restauracyjnych standardów
• odpowiedzialność za zamkniecie dnia
• zarządzanie budżetem restauracji
• zamówienia, kontrola magazynów
• raporty dnia do dyrekcji hotelu
• Duty Manager
• organizacja pracy w drużynie
• kontrola jakości pracy i wydajności podległych pracowników
• szkolenia pracowników
• tworzenie restauracyjnych standardów
• odpowiedzialność za zamkniecie dnia
• zarządzanie budżetem restauracji
• zamówienia, kontrola magazynów
• raporty dnia do dyrekcji hotelu
• Duty Manager
Szkolenia i kursy
• Management Skills
• Mary Gober Worldwide
• Practical Training Certificate
• Progress Assessor
• Customer Service 1, 2
• Management Skills
• Employment Law
• Food & Hygiene
• Mary Gober Worldwide
• Practical Training Certificate
• Progress Assessor
• Customer Service 1, 2
• Management Skills
• Employment Law
• Food & Hygiene
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Zainteresowania
Kuchnie świata
Podróże
Muzyka
Motoryzacja
Podróże
Muzyka
Motoryzacja