Języki
polski
ojczysty
angielski
dobry
niemiecki
dobry
Doświadczenie zawodowe
Zastępca Kierownika Gastronomii
Hotel Mercure Warszawa Ursus Station
przygotowanie obiektu do otwarcia, obsługa gości w hotelowej restauracji, zarządzanie kilkuosobowym zespołem, prowadzenie dokumentacji gastronomicznej, odpowiedzialność za stan magazynu baru restauracji- składanie zamówień, zamknięcie miesiąca - inwentaryzacja, opieka i organizacja pracy w dziale konferencje.
Zastępca Kierownika ds. Gastronomii
Hotel IBIS Warszawa Reduta
obsługa gości w hotelowej restauracji, zarządzanie kilkuosobowym zespołem, prowadzenie dokumentacji gastronomicznej, odpowiedzialność za stan magazynu baru restauracji- składanie zamówień, zamknięcie miesiąca - inwentaryzacja, opieka i organizacja pracy w dziale konferencje.
Szkolenia i kursy
-Prawo jazdy B,
-Skuteczny menager,
-Przedsiębiorczość,
-Sugestywna sprzedaż,
-HAACP- Siliker, kontrola higieny,
-Pierwsza pomoc przedmedyczna,
-Skuteczny menager,
-Przedsiębiorczość,
-Sugestywna sprzedaż,
-HAACP- Siliker, kontrola higieny,
-Pierwsza pomoc przedmedyczna,
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Zarządzanie turystyką
Obsługa klienta
Turystyka/Hotelarstwo/Katering
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Sport/Rekreacja
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu.
Zaproś znajomych.
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Tanie latanie
Informacje o promocjach lotniczych (linie tradycyjne i tanie linie lotnicze). Radzimy jak latać tanio.