Krystian Chojnacki

Stalowa Wola, podkarpackie

Umiejętności

praca pod presją czasu kuchnia włoska Kreatywnosc i chec do podejmowania nowych wyzwan Gotowanie praca w zespole, komunikatywność, dyspozycyjność, punktualność,

Języki

angielski
biegły
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Kucharz
Eurhotel
-obróbka wstępna półproduktów
-sporządzanie potraw i napojów
-obsługa konsumenta
-sporządzanie potraw i napojów
-obsługa konsumenta
- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
- wybór naczyń do podawania dań
- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni
- ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
Logo
Kucharz/Kelner
Il Proverbio
-sporządzanie potraw i napojów
-obsługa konsumenta
- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
- wybór naczyń do podawania dań
- dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni
- ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw
- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni

Szkolenia i kursy

*Kurs barmana I stopnia
*Staż w Palermo oraz Rimini na stanowisku kucharz

Edukacja

Logo
technik żywienia u usług gastronomicznych, średnie
Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 3 im. Króla Jana III Sobieskiego w Stalowej Woli

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Gotowanie
Sport
Zdrowy tryb życia