Umiejętności
Barmaństwo
Strategia biznesowa
Zarządzanie
Marketing
Strategia marketingowa
Microsoft Office
Negocjacje
New Business Development
Project Management
Zarządzanie Sprzedażą
kelnerstwo
Zarządzanie zespołem
Układanie menu koktajlowego
Języki
angielski
biegły
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Koordynator ds transportu
Koordynowanie pracy posiadanej przez firmę floty aut ciężarowych. Współpraca z kierowcami pracującymi w firmie (jeżdżącymi w pojedynczej obsadzie jak i podwójnej – narodowość polska, ukraińska, gruzińska). Współpraca z francuskimi Spedytorami (język komunikacji angielski). Dbanie o terminowe wykonywanie przeglądów aut i naczep, organizowanie serwisów. Współpraca z Podwykonawcami – nadzór i organizacja pracy ich floty, przygotowywanie raportów, zestawień i rozliczeń. Praca w programie SAP m.in. dodawanie zleceń do systemu i ich modyfikacja, sporządzanie raportów miesięcznych ze zleceń transportowych dla Podwykonawców z zestawieniem na każde auto itd.
Manager sklepu internetowego
Cafe Trade
Dystrybucja najlepszych produktów z brytyjskiego rynku Horeca na polski rynek gastronomiczny. Zarządzanie sklepem internetowym i sprzedaż kaw palonych w Anglii pod marką Coffee Couture i organicznych herbat Clipper Teas Ltd. Współpraca z angielskimi producentami, negocjowanie warunków umów i cen; gospodarka magazynowa; organizowanie transportów z Wielkiej Brytanii; opracowywanie strategii marketingowej i sprzedażowej firmy.
http://cafetrade.eu/
02.2015 – 06.2015 - Firma Logistyczna
Stanowisko: Spedytor Międzynarodowy
Kontrakt terminowy, wymiar czasu pracy – pełen etat.
http://cafetrade.eu/
02.2015 – 06.2015 - Firma Logistyczna
Stanowisko: Spedytor Międzynarodowy
Kontrakt terminowy, wymiar czasu pracy – pełen etat.
Manager Lounge Baru i Brasserie
Hotel **** "The Grand Hotel" Seafront Torquay, Devon, UK
Do moich obowiązków należało: zarządzanie Brasserie i Lounge Barem obsługującym ponad 80 osób podczas obiadu i kolacji; szkolenie 22 członków personelu pracującego za barem jak i na sali; układanie menu koktajlowego i listy win na imprezy zamknięte; zamawianie alkoholi i napojów dla hotelu; pomoc w inwenturach; pomoc w układaniu Brasserie Menu; pomoc w organizacji imprez zamkniętych typu: wesela, stypy, urodziny i spotkania biznesowe; sporządzanie arkuszów w Excelu zawierających: przepracowane godziny, prognozowanie utargu, sprzedaży potraw z menu; pełnienie roli Gospodarza, czyli witanie gości hotelowych jak i regularnych klientów.
Manager Restauracji/Szef Koktajl Barmanów/Koktajl Barman
Hotel SPA **** "Dart Marina", Dartmouth, Devon, UK
Do moich obowiązków należało: zarządzanie restauracją Wildfire Bar & Bistro położoną nad rzeką, posiadającą ponad 40 miejsc wewnątrz i dodatkowo ponad 30 na zewnątrz; szkolenie personelu pracującego za barem jak i na sali; układanie menu koktajlowego; zamawianie alkoholi i napojów dla hotelu; pomoc w inwenturach; czyszczenie linii piwa; sporządzanie arkuszów w Excelu zawierających: przepracowane godziny, prognozowanie utargu, sprzedaży potraw z menu; organizowanie imprez zamkniętych typu wesela, urodziny; pełnienie roli Gospodarza, czyli witanie gości, do których należeli goście hotelowi i właściciele jachtów zaparkowanych przy hotelowej Marinie.
Barman/Kelner/Recepcjonista
Hotel *** "Sligachan", Sligachan, Isle of Skye, UK
Do moich obowiązków należała obsługa gości hotelowych, czyli: branie zamówień na jedzenie i napoje, sprzątanie baru i sali, sporządzanie i serwowanie napojów, szkolenie pracowników, raport kasowy, meldowanie i wymeldowanie gości, pomoc w prowadzeniu hotelu.
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Turystyka
Sprzedaż
Inne