Katarzyna Stopka

młodszy specjalista ds. badań i rozwoju, UO Technologia
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

Prawo jazdy Microsoft Office obsługa komputera Obsługa urządzeń biurowych Obsługa klienta pobieranie i przygotowywanie próbek do analizy próby laboratoryjne opracowanie wyników badań

Języki

polski
ojczysty
angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
młodszy specjalista ds. badań i rozwoju
UO Technologia
-Koordynowanie uśredniania, archiwizowania oraz przygotowanie prób żywności do badań w kierunku pozostałości pestycydów metodami LCMS oraz GCMS
-Przygotowywanie krzywych kalibracyjnych do metod LCMS oraz GCMS
-Przygotowywanie roztworów oraz mieszanin związków używanych do kalibracji rutonowych oraz walidacyjnych
-udział we wdrażaniu nowych metod i substancji na metody LCMS oraz GCMS
Modessa Polska / Parfois
Specialista ds obslugi klienta
• profesjonalna obsługa klientów
• obsługa kasy fiskalnej
• przyjmowanie dostaw
• przeprowadzanie inwentaryzacji
Logo
Doradca ds nieruchomości
HomeIn
• bezpośredni kontakt z klientami
• nawiązywanie współpracy z klientami
• prezentowanie oferowanych nieruchomości
• pomoc przy kompletowaniu dokumentów niezbędnych do sprzedaży mieszkania
• asystowanie przy podpisywaniu umów przedwstępnych oraz aktów notarialnych
Logo
Stażysta
Samodzielny Zakład Techniki w Żywieniu
• prowadzenie badań nad zmianami zawartości związków lotnych w surowym mięsie wieprzowy w trakcie przechowywania
• przygotowywanie prób do analizy
• prowadzenie analiz
• opracowywanie wyników
• opracowywanie niedestrukcyjnej metody detekcji zepsucia mięsa za pomocą metod instrumentalnych

Szkolenia i kursy

• 05.2015- Szkolenie prowadzone przez Polskie Centrum Certyfikacji; Audytor Wewnętrzny QMS wg. ISO 9001:2008; szkolenie certyfikowane
• 03.2015- szkolenie BHP

Edukacja

Logo
Żywienie Człowieka i Ocena Żywności, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
Żywienie Człowieka i Ocena Żywności, inżynierskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Specjalizacje

Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Produkcja
Technologia

Zainteresowania

Teatr, muzyka, śpiew, taniec

Inne

• znajomość systemów zarządzania ISO 9001:2008 oraz ISO 22000:2005
• znajomość systemu HACCP, GHP/GMP
• znajomość programu MC Office
• prawo jazdy kat. B

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.