Karolina Kędzia
Z-ca kierownika działu świeże nabiał-garmaż-pieczywo, DELIKATESY ALMA
Łódź,
łódzkie
Umiejętności
Umiejętność pracy wielozadaniowej
umiejętność pracy w zespole
umiejętność rozwiązywania problemów
biegłe posługiwanie się pakietem Microsoft Office,
wiedza z zakresu HACCP, BHP,ZZL,
Języki
angielski
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Z-ca kierownika działu świeże nabiał-garmaż-pieczywo
- Sporządzanie zamówień,
- Współpraca z przedstawicielami handlowymi dostawców i producentów w zakresie negocjowania cen oraz uzgadniania form promocji,
- Tworzenie i kontrolowanie harmonogramu dostaw z uwzględnieniem stanów magazynowych,
- Przeprowadzanie inwentaryzacji,
- Znajomość dokumentacji handlowo-magazynowej,
- Pomoc w tworzeniu harmonogramu pracy,
-Nadzór nad właściwą i skuteczną ekspozycją, rozmieszczeniem towarów, organizacją miejsc sprzedaży promocyjnej.
- Organizacja pracy podległego zespołu pracowników: właściwy podział zadań zapewniający efektywne wykorzystanie czasu pracy oraz ciągłość nadzoru na podległych stoiskach.
- Współpraca z przedstawicielami handlowymi dostawców i producentów w zakresie negocjowania cen oraz uzgadniania form promocji,
- Tworzenie i kontrolowanie harmonogramu dostaw z uwzględnieniem stanów magazynowych,
- Przeprowadzanie inwentaryzacji,
- Znajomość dokumentacji handlowo-magazynowej,
- Pomoc w tworzeniu harmonogramu pracy,
-Nadzór nad właściwą i skuteczną ekspozycją, rozmieszczeniem towarów, organizacją miejsc sprzedaży promocyjnej.
- Organizacja pracy podległego zespołu pracowników: właściwy podział zadań zapewniający efektywne wykorzystanie czasu pracy oraz ciągłość nadzoru na podległych stoiskach.
Grupy
Uniwersytet Łódzki
Uniwersytet Łódzki powstał 24 maja 1945 roku jako kontynuator dorobku wcześniejszych instytucji działających w okresie międzywojennym w Łodzi. Obecnie jest jedną z największych polskich uczelni.