Doświadczenie zawodowe
General Manager
- pełna odpowiedzialność operacyjna za prowadzoną restaurację;
- pełna odpowiedzialność za koszty ponoszone przez restaurację (koszty pracy, koszty sprzedaży, inne);
- nadzór nad realizacją założonych planów sprzedażowych oraz marketingowych;
- budowanie sprzedaży oraz ochrona profitowości restauracji;
- sporządzanie cotygodniowej dokumentacji finansowej;
- zarządzanie 8 osobowym zespołem menagerskim oraz 40 osobowym zespołem pracowników;
- rekrutacja, szkolenia oraz motywacja podległego zespołu.
- sporządzanie umów, naliczanie wynagrodzeń oraz wykonanie pełnej dokumentacji kadrowej;
- sporządzanie umów z zewnętrznymi firmami świadczącymi usługi;
- tworzenie planów urlopowych pracowników;
- tworzenie i przeprowadzanie semestralnych ocen efektywności pracy pracowników;
- sporządzanie cotygodniowych grafików dla pracowników oraz miesięcznych dla managerów restauracji;
- prowadzenie zmian, kontakt z klientem;
- współpraca z lokalnymi władzami, dostawcami, odbiorcami.
- pełna odpowiedzialność za koszty ponoszone przez restaurację (koszty pracy, koszty sprzedaży, inne);
- nadzór nad realizacją założonych planów sprzedażowych oraz marketingowych;
- budowanie sprzedaży oraz ochrona profitowości restauracji;
- sporządzanie cotygodniowej dokumentacji finansowej;
- zarządzanie 8 osobowym zespołem menagerskim oraz 40 osobowym zespołem pracowników;
- rekrutacja, szkolenia oraz motywacja podległego zespołu.
- sporządzanie umów, naliczanie wynagrodzeń oraz wykonanie pełnej dokumentacji kadrowej;
- sporządzanie umów z zewnętrznymi firmami świadczącymi usługi;
- tworzenie planów urlopowych pracowników;
- tworzenie i przeprowadzanie semestralnych ocen efektywności pracy pracowników;
- sporządzanie cotygodniowych grafików dla pracowników oraz miesięcznych dla managerów restauracji;
- prowadzenie zmian, kontakt z klientem;
- współpraca z lokalnymi władzami, dostawcami, odbiorcami.
Assistant Manager
- rekrutacja/selekcja kandydatow na stanowiska pracowników restauracji;
- planowanie i kontrola kosztów;
- szkolenie/rozwój załogi;
- planowanie produkcji, składanie zamówień, kontrola dostaw, inwentaryzacje;
- układanie grafików pracy załogi;
- oceny pracownicze;
- zarządzanie 40 osobową grupą pracowników.
- planowanie i kontrola kosztów;
- szkolenie/rozwój załogi;
- planowanie produkcji, składanie zamówień, kontrola dostaw, inwentaryzacje;
- układanie grafików pracy załogi;
- oceny pracownicze;
- zarządzanie 40 osobową grupą pracowników.
Product Manager
- prowadzenie restauracji na zmianach;
- zarządzanie młodym i dynamicznym zespołem;
- kontrolowanie kosztów restauracji;
- odpowiedzialność za zamawianie i optymalne zużycie produktów;
- inwentaryzacje miesięczne i roczne;
- analiza faktur;
- raportowanie;
- dbanie o efektywną sprzedaż i podnoszenie zysków;
- wyznaczanie i realizacja wyznaczonych planów sprzedaży;
- utrzymywanie bezpośrednich kontaktów z klientami.
- zarządzanie młodym i dynamicznym zespołem;
- kontrolowanie kosztów restauracji;
- odpowiedzialność za zamawianie i optymalne zużycie produktów;
- inwentaryzacje miesięczne i roczne;
- analiza faktur;
- raportowanie;
- dbanie o efektywną sprzedaż i podnoszenie zysków;
- wyznaczanie i realizacja wyznaczonych planów sprzedaży;
- utrzymywanie bezpośrednich kontaktów z klientami.
współwłaściciel
buygsm.pl
- bezpośrednia obsługa klientów;
- aktywne pozyskiwanie nowych klientów;
- budowanie i podtrzymywanie długotrwałych relacji handlowych;
- prowadzenie negocjacji z dostawcami;
- realizacja wyznaczonych planów sprzedaży;
- dbanie o terminowość i dokładność skompletowania i przetwarzania dokumentacji;
- koordynacja zamówień i wysyłek towarów;
- monitorowanie transportu od miejsca wysyłki do miejsca przeznaczenia.
- aktywne pozyskiwanie nowych klientów;
- budowanie i podtrzymywanie długotrwałych relacji handlowych;
- prowadzenie negocjacji z dostawcami;
- realizacja wyznaczonych planów sprzedaży;
- dbanie o terminowość i dokładność skompletowania i przetwarzania dokumentacji;
- koordynacja zamówień i wysyłek towarów;
- monitorowanie transportu od miejsca wysyłki do miejsca przeznaczenia.
Szkolenia i kursy
- znajomość systemów SAP i MICROS
Specjalizacje
Sprzedaż
IT/Telekomunikacja
Inne
- wyróżnienie dla jednego z najlepszych product menagerów w Polsce za okres 2011/2012.
Grupy
Uniwersytet Łódzki
Uniwersytet Łódzki powstał 24 maja 1945 roku jako kontynuator dorobku wcześniejszych instytucji działających w okresie międzywojennym w Łodzi. Obecnie jest jedną z największych polskich uczelni.
Studenci/absolwenci Uniwersytetu Łódzkiego
Forum zrzeszające studentów i absolwentów wszystkich wydziałów i kierunków Uniwersytetu Łódzkiego:)