Karol Bandoch

specialista d/s gastronomii
Poznań, wielkopolskie

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
kelnerka, kierownik sali
Hotel Antonio Sp. z o.o.
- obsługa gości indywidualnych, przyjęć i bankietów
- koordynowanie i organizacja pracy restauracji i kelnerów
- zarządzanie personelem restauracji i kelnerów
- kontrola stanu zapasów i bieżącego zaopatrzenia
- organizacja działań promocyjnych Restauracji
- bieżąca współpraca z dostawcami i kooperantami
Logo
Kelner
Rarytas Wiedeński 2003 -3013
- obsługa gości indywidualnych,
- obsługa przyjęć i bankietów
- organizacja pracy podległym pracownikom
- opieka nad stażystami.

Projekty

Fundamentals Of Tea Inspiration Dilmah school of tea

Szkolenia i kursy

Kurs Pedagogiczny dla instruktorów praktycznej nauki zawodu.

Edukacja

Logo
Turystyka i Rekreacja (hotelararstwo i gastronomia), magisterskie
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu
Logo
Turystyka i Rekreacja (hotelararstwo i gastronomia), licencjackie
Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii
Logo
Liceum Gastronomiczne, średnie
Zespół Szkół Ekonomicznych w Lesznie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia