Umiejętności
Latte Art
kierowca samochodu ciężarowego
magazynier
Trener personalny
Barista 1 stopnia
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2008
Wózki widłowe
Doradca Dietetyczny
1
coaching dietetyczny
dieteyka sportowa
specjalista ds. systemu zarządzania w labolatorium 17025:2005
Języki
angielski
dobry
francuski
podstawowy
niemiecki
podstawowy
rosyjski
podstawowy
Projekty
Szkolenia i kursy
04/2016 Wymagania Standardów Sieciowych IFS i BRC
Organizator: LUQAM
01/2016 Auditor wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000/HACCP
Organizator: INCERT
05/2014 Auditor wewnętrzny systemu zarządzania w labolatorium wg PN- EN ISO/IEC 17025:2005
Organizator: SGGW
05/2014 Specjalista ds. systemu zarządzania w labolatorium wg normy PN-EN ISO/IEC 17025:2005
Organizator: Centrum Analityczne SGGW
Specjalista ISO 9001:2008
Auditor wewnętrzny Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2008
Organizator: LUQAM
01/2016 Auditor wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000/HACCP
Organizator: INCERT
05/2014 Auditor wewnętrzny systemu zarządzania w labolatorium wg PN- EN ISO/IEC 17025:2005
Organizator: SGGW
05/2014 Specjalista ds. systemu zarządzania w labolatorium wg normy PN-EN ISO/IEC 17025:2005
Organizator: Centrum Analityczne SGGW
Specjalista ISO 9001:2008
Auditor wewnętrzny Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2008
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Inne
Zainteresowania
Siatkówka, piłka nożna, piłka ręczna, latte art
Organizacje
Koło Naukowe Żywności i Żywienia
Inne
03/2015 - obecnie
Samorząd studentów Wydziału Nauk o Żywności
Miejsce: Warszawa SGGW
Dodatkowe informacje:
Funkcja Starosty roku, członek rady wydziału WNOŻ
Organizacja/współorganizacja wydarzeń studenckich m.in balu magisterskiego
10/2011 - obecnie
Koło Naukowe Żywności i Żywnienia
Miejsce: Warszawa SGGW
Dodatkowe informacje:
Udział w wielu projektach w ramach działalności koła naukowego:
2015r do teraz funkcja Prezesa koła naukowego
Udział w 3 corocznych Przeglądach dorobku kół naukowych na SGGW (2013, 2014, 2015) ( 1 nagroda, 3 wyróżnienia)
1.09.2014 – 31.08.2016 Wykonawca w projekcie " Innowacyjna edukacja dla potrzeb sektora żywności ekologicznej.
05.12.15-13.12.15 Wykonawca przy warsztatach szkoleniowych dla osób przygotowujących posiłki w placówkach oświatowych w ramach kampanii „Wiem co jem”
Wykonawca w projekcie "ABC of Healthy Eating " realizowanym w latach 2014-2016 na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, finansowanym przez Fundation Carrefour
27.11.14- 15.11. 15 Udział w realizacji projektu "Dobra Praktyka Żywieniowa Gimnazjalistów", finansowanego przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego, w ramach programu "Uniwersytet Młodych Wynalazców"
08.11.14-18.11.14 Praktyki gastronomiczno-hotelarskie w Riva del Garda
10/2011 - 02/2015
Samorząd studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
Miejsce: Warszawa SGGW
Dodatkowe informacje:
Funkcja starosty roku, czynny udział w radzie studentów WNOŻCiK
Organizacja/ współorganizacja wielu wydarzeń studenckich m.in balu inżyniera
Samorząd studentów Wydziału Nauk o Żywności
Miejsce: Warszawa SGGW
Dodatkowe informacje:
Funkcja Starosty roku, członek rady wydziału WNOŻ
Organizacja/współorganizacja wydarzeń studenckich m.in balu magisterskiego
10/2011 - obecnie
Koło Naukowe Żywności i Żywnienia
Miejsce: Warszawa SGGW
Dodatkowe informacje:
Udział w wielu projektach w ramach działalności koła naukowego:
2015r do teraz funkcja Prezesa koła naukowego
Udział w 3 corocznych Przeglądach dorobku kół naukowych na SGGW (2013, 2014, 2015) ( 1 nagroda, 3 wyróżnienia)
1.09.2014 – 31.08.2016 Wykonawca w projekcie " Innowacyjna edukacja dla potrzeb sektora żywności ekologicznej.
05.12.15-13.12.15 Wykonawca przy warsztatach szkoleniowych dla osób przygotowujących posiłki w placówkach oświatowych w ramach kampanii „Wiem co jem”
Wykonawca w projekcie "ABC of Healthy Eating " realizowanym w latach 2014-2016 na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, finansowanym przez Fundation Carrefour
27.11.14- 15.11. 15 Udział w realizacji projektu "Dobra Praktyka Żywieniowa Gimnazjalistów", finansowanego przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego, w ramach programu "Uniwersytet Młodych Wynalazców"
08.11.14-18.11.14 Praktyki gastronomiczno-hotelarskie w Riva del Garda
10/2011 - 02/2015
Samorząd studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
Miejsce: Warszawa SGGW
Dodatkowe informacje:
Funkcja starosty roku, czynny udział w radzie studentów WNOŻCiK
Organizacja/ współorganizacja wielu wydarzeń studenckich m.in balu inżyniera
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.