Kamil Żmuda

Ryki, lubelskie

Umiejętności

Latte Art kierowca samochodu ciężarowego magazynier Trener personalny Barista 1 stopnia Auditor wewnętrzny systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2008 Wózki widłowe Doradca Dietetyczny 1 coaching dietetyczny dieteyka sportowa specjalista ds. systemu zarządzania w labolatorium 17025:2005

Języki

angielski
dobry
francuski
podstawowy
niemiecki
podstawowy
rosyjski
podstawowy

Projekty

Innowacyjne propozycje asortymentu sklepików szkolnych
Zakres obowiązków
Stworzenie innowacyjnych propozycji asortymentu adresowanych do sklepików szkolnych

Szkolenia i kursy

04/2016 Wymagania Standardów Sieciowych IFS i BRC
Organizator: LUQAM
01/2016 Auditor wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg ISO 22000/HACCP
Organizator: INCERT
05/2014 Auditor wewnętrzny systemu zarządzania w labolatorium wg PN- EN ISO/IEC 17025:2005
Organizator: SGGW
05/2014 Specjalista ds. systemu zarządzania w labolatorium wg normy PN-EN ISO/IEC 17025:2005
Organizator: Centrum Analityczne SGGW
Specjalista ISO 9001:2008
Auditor wewnętrzny Zarządzania Jakością wg ISO 9001:2008

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka spec. Przetwórstwo warzyw i owoców, magisterskie
SGGW Warszawa
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
SGGW / Warsaw University of Life Sciences

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Inne

Zainteresowania

Siatkówka, piłka nożna, piłka ręczna, latte art

Organizacje

Koło Naukowe Żywności i Żywienia

Inne

03/2015 - obecnie
Samorząd studentów Wydziału Nauk o Żywności
Miejsce: Warszawa SGGW
Dodatkowe informacje:
Funkcja Starosty roku, członek rady wydziału WNOŻ
Organizacja/współorganizacja wydarzeń studenckich m.in balu magisterskiego

10/2011 - obecnie
Koło Naukowe Żywności i Żywnienia
Miejsce: Warszawa SGGW
Dodatkowe informacje:

Udział w wielu projektach w ramach działalności koła naukowego:

2015r do teraz funkcja Prezesa koła naukowego
Udział w 3 corocznych Przeglądach dorobku kół naukowych na SGGW (2013, 2014, 2015) ( 1 nagroda, 3 wyróżnienia)
1.09.2014 – 31.08.2016 Wykonawca w projekcie " Innowacyjna edukacja dla potrzeb sektora żywności ekologicznej.
05.12.15-13.12.15 Wykonawca przy warsztatach szkoleniowych dla osób przygotowujących posiłki w placówkach oświatowych w ramach kampanii „Wiem co jem”
Wykonawca w projekcie "ABC of Healthy Eating " realizowanym w latach 2014-2016 na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, finansowanym przez Fundation Carrefour
27.11.14- 15.11. 15 Udział w realizacji projektu "Dobra Praktyka Żywieniowa Gimnazjalistów", finansowanego przez Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego, w ramach programu "Uniwersytet Młodych Wynalazców"
08.11.14-18.11.14 Praktyki gastronomiczno-hotelarskie w Riva del Garda

10/2011 - 02/2015
Samorząd studentów Wydziału Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji
Miejsce: Warszawa SGGW
Dodatkowe informacje:
Funkcja starosty roku, czynny udział w radzie studentów WNOŻCiK
Organizacja/ współorganizacja wielu wydarzeń studenckich m.in balu inżyniera

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.