Joanna Kałdunek
Poniatowa,
lubelskie
Umiejętności
Microsoft Excel
MS World
Pakiet MS Offiece
program Vulcan inwentarz, magazyn
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Specjalista Dietetyk
od maja 2023 obsługa kelnerska, organizuje, prowadzi i nadzoruje proces produkcyjny przygotowywania potraw dietetycznych i monitoruje jego zgodność z recepturą i standardami, bada i ocenia wartość dietetyczną i kaloryczną potraw, prawidłowości zastosowanych receptur oraz zachowania norm racjonalnego żywienia, udziela porad i konsultacji w zakresie racjonalnego żywienia zarówno dla klientów indywidualnych jak i zbiorowych, sporządzanie kalkulacji cenowej opracowywanych jadłospisów i diet: prowadzenie dokumentacji żywieniowej, udzielanie porad dietetycznych i prowadzenie edukacji żywieniowej, zamawianie produktów do przygotowywania potraw, prowadzenie gospodarki magazynowej zamówionego towaru, rozchód zamówionych produktów.
specjalista ds dietetyki
Państwowe Liceum Sztuk Plastycznych w Nałęczowie
planowanie jadłospisów dla wychowanków internatu, przygotowywania potraw dietetycznych i monitoruje jego zgodność z recepturą i standardami, bada i ocenia wartość dietetyczną i kaloryczną potraw, prawidłowości zastosowanych receptur oraz zachowania norm racjonalnego żywienia, udziela porad i konsultacji w zakresie racjonalnego żywienia dla młodzieży mieszkającej w internacie, sporządzanie kalkulacji cenowej opracowywanych jadłospisów i diet: prowadzenie dokumentacji żywieniowej, udzielanie porad dietetycznych i prowadzenie edukacji żywieniowej, sporządzanie dziennych zapotrzebowań żywieniowych, zamawianie produktów spożywczych, układanie grafików dla pań kucharek, przygotowywanie przetargów na produkty spożywcze, prowadzenie dokumentacji z dostawcami, archiwizacja dokumentów, sporządzanie kalkulacji cenowej i wysokości opłat za poszczególne posiłki w ciągu dnia, rozliczanie posiłków.
Magazynier
Państwowe Liceum Sztuk Plastycznych w Nałęczowie
zamawianie i artykułów chemicznych dla pań sprzątaczek, rozchodowanie artykułów chemicznych, zamawianie artykułów spożywczych do produkcji posiłków w stołówce internatu, wprowadzanie faktur, rozliczanie posiłków, inwentaryzacja roczna, archiwizacja dokumentów, wydawanie pościeli dla uczniów internatu, prowadzenie gospodarki magazynowej,