Jarosław Kostaniak

Jarosław Kostaniak

Kucharz/Cukiernik, Cafe Lorentz (załóż profil)
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu Umiejętność pracy zespołowej Prawo jazdy kat B Dyspozycyjność MS Office (Word, PowerPoint, Excel) Gotowość do wyjazdów służbowych punktualność i terminowość realizacji zadań Obsługa komputera i narzędzi internetowych, Łatwość nawiązywania konytaktów

Języki

angielski
dobry
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Gastro Team Catering - Nowoczesne kreacje cateringowe
Kucharz
-przyżądzanie , kreacja i stylizacja potraw
-kierowanie zespołem ludzi pracujących w kuchni
-zapewnienie sprawnej organizacji pracy oraz odpowiedniej jakośći podawanych potraw
-odpowiednie łączenie składników
Logo
Kucharz
Restauracja Aleje 3 w Muzeum Narodowym
-przyżądzanie potraw zgodnych ze standartami restauracii
-współtworzenie menue oraz planowanie posiłków
-analizowanie rentownośći przygotowywanych potraw
-znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
-dbałóść o porządek na kuchni
-współpraca z menadżerem restauracji
-podnoszenie jakośći usług kulinarnych
Logo
Kucharz/Cukiernik
Cafe Lorentz
-tworzenie ,przyżadzanie oraz stylizacja potraw zarówno słonych jak i tych słodkich
-dbałość o należyte przechowywanie produktów spożywczych
-znajomość dokładnych proporcji tworzonych wyrobów kulinarnych
-znajomość różnorodnych przepisów
-realizacja swoich autorskich pomysłów cukierniczych
-zdolności manualne przy dekoracji deserów
Pijalnia Czekolady E.Wedel
Trener ds. szkoleń i organizacji pracy
- rekrutacja oraz szkolenia pracowników w zakresie organizacji pracy, BHP, HCAAP
- kontrola utrzymania wysokiej jakości produktów i świadczonych usług poprzez nadzór nad
przestrzeganiem standardów firmy przez pracowników
- planowanie oraz realizacja zamówień
- kontrola zużycia produktów
- kontrola,weryfikacja i analiza sprawozdań inwentaryzacyjnych
- sporządzanie oraz monitorowanie grafiku
- opracowywanie nowych procedur i kontrola istniejących
- otwieranie nowych lokali w sieci
- tworzenie nowych pozycji w menu
- praca przy zdjęciach do menu i plakatów reklamowych
- organizacja i obsługa imprez
Logo
Recepcjonista /konsultant treningowy
Siłownia K2
-obsługa recepcji klubu
-bieżąca i telefoniczna obsługa klienta
-kreowanie i dbanie o przyjazną atmosferę w klubie
-sprzedaż usług i towarów oferowanych przez klub
-wykonywaie dobowych raportów
-przeprowadzanie konsultacji dotyczącej diety, treningu i suplementacji
-tworzenie indywidualnych programów treningowych
-udzielanie instruktażu ćwiczeń
-współpraca z zespołem opartej na wartościach organizacji
Logo
Specialista ds obslugi klienta
Sklep firmowy ecco
-obsługa klientów firmy
-wystawianie faktur
-nadzór nad funkcjonowaniem kasy
-nadzór nad obiegiem dokumentów
-przygotowywanie raportów dziennych
-realizacja wyznaczonych planów budżetowych
-prowadzenie rozmów telefonicznych mających na celu przedstawienie oferty klientom firmy
-kontrola nad łańcuchem dostaw
Radisson Blu Sobieski
Ciastkarz/Cukiernik
Praktyka w Hotelu Jan Sobieski Radisson Blu plac Artura Zawiszy 1 Warszawa w zakresie Żywienie
Człowieka w Restauracji
Hotel Mercure Fryderyk Chopin
Ciastkarz/Cukiernik
Praktyka w Hotelu Mercure Jana Pawła 22 Warszawa w zakresie Ciastkarz/Cukiernik

Szkolenia i kursy

- kurs w zakresie zdobienia cukierniczego zorganizowanego przez Ośrodek Szkoleniowy dla Cukierników
PROFESIONAL W.KANDULSKI Poznań
- certyfikat ukończenia szkolenia BASIC BARISTA zorganizowanego przez Warsaw School of coffii
- kurs w zakresie obsługi klienta
- kurs pierwszej pomocy

Edukacja

Logo
Ciastkarz, średnie
Prywatna Zasadnicza Szkoła Gastronomiczna
Logo
Technik Technologii żywienia (specjalizacja) żywienie zbiorowe., średnie
Technikum Gastronomiczno-Hotelarskie Nr.1 w Zespole Szkół Gastronomicznych im. prof. E. Pijanowskiego w Warszawie

Specjalizacje

Edukacja/Szkolenia
Coaching
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

- kulinaria , kulturystyka i fitness , dietetyka, moda, kosmetyka

Inne

- aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych