Jarek Skała

Jarek Skała

kucharz, Warsaw Marriott Hotel
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

Gotowanie

Języki

polski
ojczysty

Doświadczenie zawodowe

Warsaw Marriott Hotel
kucharz
2008–obecnie Kucharz - Hotel Marriott w Warszawie
magazynowanie Żywności
organizacja zaopatrzenia kuchni
szkolenia nowych pracowników
przygotowywanie tradycyjnych polskich potraw na imprezy okolicznościowe
układanie karty dań
2005–2008 Kucharz - Restauracja Sobieski w Warszawie
przygotowywanie dań i potraw kuchni polskiej
uczestnictwo w planowaniu promocji i wydarzeń specjalnych
koordynowanie dostaw zaopatrzenia
ocena jakości przygotowywanych potraw
2002–2005 Pomocnik kucharza Restauracja ABC w Warszawie
pomoc w przygotowywaniu dań i potraw kuchni śródziemnomorskiej
dekoracja posiłków
pomoc w organizacji zaopatrzenia kuchni
udział w opracowywaniu menu
przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
utrzymanie czystości w restauracji

Szkolenia i kursy

PRAKTYKI ZAWODOWE
Hotel ABC: pomoc w przygotowywaniu dań kuchni włoskiej oraz udział w opracowywaniu menu
QWE Catering: przygotowywanie przekąsek i pomoc na kuchni

Edukacja

Logo
Kucharz, średnie
Zespół Szkół Gastronomicznych na poznańskiej w Warszawie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Inne

Zainteresowania

kuchnie świata, kuchnia staropolska
kuchnia śródziemnomorska, kuchnia chinska