Jakub Perucki

kucharz, bon apetite

Doświadczenie zawodowe

Logo
kucharz
bon apetite

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Grupy

5 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
Biznes: CZEGO ROBIĆ NIE WOLNO (pomysł na własny biznes, własna firma;jak odnieść sukces w biznesie)
Biznes: CZEGO ROBIĆ NIE WOLNO (pomysł na własny biznes, własna firma;jak odnieść sukces w biznesie)
DLACZEGO 80% FIRM UPADA W CIĄGU PIERWSZYCH 2 LAT SWOJEGO DZIAŁANIA? DLACZEGO TYLE FIRM NAWET JEŻELI ODNIESIE SUKCES NA POCZĄTKU PÓŹNIEJ WPADA W KŁOPOTY?
coolinaria
coolinaria
grupa dla osób, które kochają jeść
Faceci gotują
Faceci gotują
Grupa skupiająca miłośników dobrego jedzenia, przygotowanego własnymi rękoma. Stworzona po to, by pomóc zapracowanym, pasionym głównie na fastfoodach mężczyznom. Uwierzcie - gotowanie nie jest trud
FOTOGRAFIA DLA WSZYSTKICH
FOTOGRAFIA DLA WSZYSTKICH
FOTOGRAFIA przez duże "F" - nie tylko dla profesionalistów. FOTOGRAFIA - Twardy Orzech Do Zgryzienia???
KRAJOWA BUDOWLANKA
KRAJOWA BUDOWLANKA
Dla wszystkich poszukujących osób z branży budowlanej oraz budowlańców. Porady, opinie, nowe kontakty.
Kuchnia Polska
Kuchnia Polska
Dla smakoszy tradycyjnych polskich potraw i napitków z kuchni pałacowych, dworskich jak i spod strzech
Kuchnia włoska. La Cucina Italiana.
Kuchnia włoska. La Cucina Italiana.
Makaron, makaron i jeszcze raz makaron. Ale nie tylko, sprawdź jak wspaniały jest ten świat!
Kuchnie świata
Kuchnie świata
Wszystko na temat kuchni i technik gotowania. Co i gdzie można zjeść. Najsmaczniejsze potrawy i najlepsze restauracje.
Moja mała firma.
Moja mała firma.
Podzielmy sie z "nowicjuszami" naszym doświadczeniem związanym z zakładaniem tzw. "1-osobowej działalności gospodarczej"! Czy warto? Kto i kiedy powinien założyć własną firmę? Jak przebrnąć przez trud
Promują własną firmę
Promują własną firmę
Forum poświęcone dla ludzi którzy prowadzą własną działalność gospodarczą i chcą zostać zauważeni na rynku.
Technologia mięsa
Technologia mięsa
Miejsce stworzone dla technologów i pasjonatów, wszystkich którzy zajmują się przetwórstwem mięsa oraz zagadnieniami branży spożywczej.
TUNING - nic co seryjne i zwykłe nie potrafi tak cieszyć :P
TUNING - nic co seryjne i zwykłe nie potrafi tak cieszyć :P
Tuning - zabawa, pasja, adrenalina....