Grzegorz Mazuchowski

Szef Kuchni /Kucharz
Białystok, podlaskie

Języki

angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Szef Kuchni / Instruktor Praktycznej Nauki Zawodu
Restauracja "Belweder" Białystok- Porosły
Prowadzenie kuchni i dokumentacji HCCAP. Praktyczna nauka zawodowa uczniów(posiadam uprawnienia instruktora zawodowego w zawodzie kucharz). Przyjęcia okolicznościowe(bankiety wesela itp.) Kuchnia regionalna i europejska. Praca w grupie jak i samodzielna. Opiekun stażysty. Kierowanie zespołem do 10 osób.


Dodatkowo obsługa recepcji i restauracji na zastępstwa.
Logo
Szef kuchni
Restauracja "Bazylia"
Otwarcie nowo powstałej restauracji. Dobór i szkolenie personelu. Zamówienia i prowadzenie Hccap. Stworzenie karty i prowadzenie kuchni. Imprezy okolicznościowe i cateringi. Pizza i kuchnia europejska z kuchnią regionalną.
Logo
Kucharz
Hotel Branicki**** Bialystok
Praca na wydawce. Praca na śniadaniach. Kucharz zmianowy. Praca w grupie jak i na samodzielnych zmianach.
Logo
Bufetowy- Szef sali bankietowej
Hotel Pod Herbem Bialystok
Logo
kucharz- kelner
Hotel3Trio Białystok***
American Restaurants Sp. z o.o.
Pracownik restauracji-pracownik kuchni
Praca na kuchni przy produkcji. Obsługa klienta.
Logo
kucharz-kierownik zmiany
Grupa Savona-Pizza Club Białystok
Produkcja zamówień, zarządzanie zasobami ludzkimi, obsługa telefoniczna klienta. Szkolenie stanowiskowe osbób. Sporządzanie zamówień na towar. Przygotowywanie prodoktów i półproduktów.
Logo
pizzero-kasjer
Telepizza Białystok
Obsługa klienta na sali. Obsluga telefoniczna klienta. produkcja zamówień.
Logo
kucharz-kierownik zmiany
Pizza Italia Białystok
Szkolenie osób, produkcja, sporządzanie zamówień na towar. Obsługa telefoniczna klienta.

Szkolenia i kursy

Posiadam uprawnienia instruktora zawodowego w zawodzie kucharz (ukończony kurs pedagogiczny). Kurs minimum sanitarne. Aktualna książeczka zdrowia. Wykształcenie średnie technik technologii żywienia zbiorowego. Ukończona szkoła zawodowa czeladnik w rzemiośle kuchmistrzostwo. Październik 2011 ukończone szkolenie z zakresu "Dary Lasu" dziczyzna i to co związane z jesiennymi potrawami.

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

Muzyka

Inne

Jestem osobą otwartą, młodą i kontaktową, lubiącą doskonalić swoje umiejętności zawodowe.

Grupy

Darmowe szkolenia
Darmowe szkolenia
Po prostu wymiana informacji na temat darmowych szkoleń..
Event, Organizacja Imprez
Event, Organizacja Imprez
Grupa poświęcona organizacji eventów i imprezez.
Grill
Grill
Miejsce dla koneserów grillowania oraz wyszukanych potraw z grilla
Hotel & Hotelarze
Hotel & Hotelarze
To miejsce spotkań wszystkich których istotną część w życiu stanowi praca w Hotelu. Zaproś znajomych.