konto usunięte

Temat: Specjalistyczne szkolenia adresowane do pracowników...

Szanowni Państwo,

Wszystkich poszukujących nowości szkoleniowych związanych z branża mięsną, towaroznawstwem, technologią pozyskiwania, przetwórstwa oraz profesjonalną sprzedażą mięsa oraz jego przetworów zapraszam do zapoznania się z ofertą szkoleń firmy Polwita - Centrum Szkoleniowe Przemysłu Mięsnego

W ofercie naszych szkoleń występują m.in. następujące kursy:

1. Kulinarny rozbiór wołowy – nowe firmy elementów mięsnych kierowanych do sprzedaży detalicznej,

2. Świadomy rozbiór wołowy oraz drobiowy,

3. Wpływ procesów produkcyjnych (kutrowanie, peklowanie, wędzenie) na jakość wyrobów mięsnych,

4. Wytyczne dotyczące oznakowania i deklaracji zawartości mięsa w produktach mięsnych – metoda QUID,

5. Profesjonalna ekspozycja towaru (mięsa i wędlin) w sklepie,

6. Standardy obsługi klienta w sklepie mięsnym,

7. Właściwości technologiczne oraz wady przetworów i surowców mięsnych pod kątem wyróżników konsumenckich,


Więcej informacji na temat naszych szkoleń dostępne jest stronie http://www.polwita.pl

Przygotowujemy i prowadzimy: szkolenia (otwarte i zamknięte), warsztaty, prezentacje i pokazy. Zajęcia mają na celu przekazanie wiedzy poprzez ćwiczenia praktyczne, testy, dyskusje oraz analizę przypadków.

Nasi wykładowcy posiadają wieloletnie doświadczenie trenerskie, poparte praktyką w branży mięsnej. Własne Centrum Szkoleniowe (w tym profesjonalnie wyposażone laboratorium technologiczne), zlokalizowane w Warszawie zapewnia doskonałą bazę dydaktyczną oraz doświadczalną. Współpracujący z nami technolodzy służą wiedzą przy opracowywaniu nowych produktów oraz praktyką w doskonaleniu aktualnych produktów, w których produkcji pojawiają się kłopoty.

W przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań proszę o kontakt:
Polwita - Centrum Szkoleniowe Przemysłu Mięsnego
Marta Dzierzęcka
Tel.: 601 678 700
mdzierzecka@polwita.plMarta Dzierzęcka edytował(a) ten post dnia 10.09.11 o godzinie 23:13