Agnieszka Komła

Agnieszka Komła szef kuchni,
Kulinarna
Przyjemność w Sercu
Polski

Temat: Kulinarna przyjemność w sercu Polski - bezpłatne...

Zapraszamy do udziału w bezpłatnym szkoleniu Kulinarna przyjemność w sercu Polski

Tylko z nami będą Państwo mieli niepowtarzalną okazję doskonalić swoje umiejętności u najwyżej cenionych i utytułowanych mistrzów kulinarnego rzemiosła, takich jak: Artur Grajber, Michał Tkaczyk, Krzysztof Szulborski, Adam Michalski, dr. hab. Agnieszka Wierzbicka, prof. SGGW .

Elitarny kurs, sprawi, że Państwa menu osiągnie europejski poziom. Świeże smaki, światowe standardy, mistrzowska technika przyrządzania, nowe trendy i elegancja w każdym calu – tego wszystkiego nauczą Państwa prawdziwi mistrzowie sztuki kulinarnej.

W ramach szkolenia gwarantujemy całkowicie bezpłatnie : profesjonalny fartuch ochronny, materiały piśmiennicze, nocleg i wyżywienie, ubezpieczenie od NNW.


Każdy z uczestników po zakończeniu udziału w Projekcie uzyska limitowany, prestiżowy certyfikat poświadczający nabycie nowych umiejętności zawodowych.


Podobne, komercyjne szkolenie gastronomiczne kosztowałby kilkanaście tysięcy złotych,
dzięki wsparciu Europejskiego Funduszu Społecznego jest on całkowicie bezpłatny


Do udziału w szkoleniu zapraszamy osoby zatrudnione w gastronomii na terenie województwa mazowieckiego w grupie wiekowej powyżej 45 roku życia.

Jeśli jesteś zainteresowany - nie zwlekaj!- Zgłoś się już dziś !!!


Informacje i zapisy

szkolenia@pzpbm.pl

tel.664 804 731

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
Iwona Mycek

Iwona Mycek Pomoc kuchenna,
Restauracja Kameleon

Temat: Kulinarna przyjemność w sercu Polski - bezpłatne...

Witam.Mam pytanie, a mianowicie czy jest szansa abym zakwalifikowała się do tego szkolenia jezeli nie jestem z województwa mazowieckiego i nie przekroczyłam 45 roku życia?Bardzo zależy mi na tym szkoleniu i na doskonaleniu swoich umiejętności.
Prosze o odpowiedz.Pozdrawiam.

Iwona Mycek



Wyślij zaproszenie do