Damian Denasiewicz

Damian Denasiewicz Fresh Ice Cream

Temat: Franczyza - Innowacyjne lody Fresh Ice Cream Otwórz...

Nie bądź zwykłym franczyzobiorcą zostań integralną częścią
prężnie rozwijającej się sieci lodów Fresh Ice Crem.

https://www.facebook.com/Fresh.IceCream.Rz
http://www.polandgram.com/user/mmonia_kaa/video/107331...
https://www.youtube.com/watch?v=v-pyqUWx-lc
http://mistrzbranzy.pl/artykuly/pokaz/id/2720

Firma Fresh Ice Cream zajmuje się produkcją i sprzedażą innowacyjnych lodów
z tzw. Patelni mrożącej, wyróżnia nas innowacyjność oraz różnorodność produktów, komponentów i smaków.

Nie jesteśmy zwykłą tradycyjną lodziarnią, innowacyjnością jest to, że lody produkujemy na oczach klienta, który widzi jak on powstaje z postaci płynnej po stałą.
Nie bazujemy na proszkach i aromatach sztucznych tylko świeże produkty.
Co najważniejsze to klient, który wybiera z szerokiej gamy produktów tj. świeże owoce sezonowe, które są codziennie starannie dobierane, po chałwę czy Oreo komponuje swój ulubiony i unikalny smak loda.
Więc zarówno Ci najmłodsi jak i starsi odbiorcy odnajdą magie smaku.
Samo widowisko produkcji przyciąga zarówno dzieci jak i dorosłych, którzy odkryją magię i smak dzieciństwa w lodach Fresh Ice Cream

Poprzez to że jest to nowy produkt na rynku Polskim nie ma bezpośredniej konkurencji a my dajemy wyłączność terytorialną.

Nie jesteś zwykłym franczyzobiorcą to ty dostosowujesz swoje menu oraz
ceny do danego rynku.
My tylko oczekujemy zaangażowania oraz kontrolujemy, jakość produktu.
Naszym najważniejszym celem jest zadowolenie i uśmiech klienta
kupującego lody Fresh Ice Cream.

Ze swojej strony zapewniamy:

- Pewny, sprawdzony i innowacyjny biznes.
- Niski koszt inwestycji.
- Korzystanie z marki Fresh Ice Cream.
- Zapewniamy menu, szatę graficzną i materiały reklamowe.
- Sprawdzoną recepturę.
- Bezpłatne szkolenia w zakresie obsługi maszyny.
- Bezpłatne szkolenia w zakresie produkcji i sprzedaży, lodów.
- Zaopatrzenia w składniki i komponenty w produkcji lodów.
- Pomoc w przygotowaniu stanowiska (wyspy).
- Rozwój i wzbogacenie produkcji o nowy asortyment.
- Stałe wsparcie franczyzodawcy, doradztwo w rozwoju biznesu i doborze urządzeń gastronomicznych.
- Wsparcie marketingowe – duża regularność prowadzonych działań marketingowych i promocyjnych.

Podstawowe wymagania sieci:

- Franczyzobiorca powinien posiadać lokal o powierzchni od 6 do 12m2
lub stoisko w już istniejącym lokalu o powierzchni ok. 3m2, lub możliwość usytuowania
wyspy lodowej o wymiarach ok 6 m2;
- Wyspa lodowa 8 – 20 tyś zł netto. Lub wykorzystanie projektów i wytycznych Fresh Ice Cream
- Lokal należy przystosować do produkcji i sprzedaży lodów – ok. 2- 6 tys. zł;
- Franczyzobiorca powinien posiadać maszynę do produkcji lodów Fresh Ice Cream
- Zakup nowej maszyny 13 000 zł netto;
- Opłata miesięczna w sezonie letnim 600 zł netto. W zimowym 300 zł netto.

Przewidywany zwrot inwestycji od 2 do 4 miesięcy!!

Dane kontaktowe:
Damian Denasiewicz
tel: +48791180001
e-mail: fresh.icecream.rz@gmail.comTen post został edytowany przez Autora dnia 24.10.15 o godzinie 00:13