Magdalena Zarzycka

Magdalena Zarzycka Zarządzanie
projektami / Eventy
/ Komunikacja
Marketingowa

Temat: SYLWESTER w Herezji!

Zapraszamy serdecznie do spędzenia tej wyjątkowej nocy w Herezji. Zapewniamy pyszne menu, na które składać się będą potrawy z trzech rodzajów kuchni (indyjska, tajska, europejska), Open Bar oraz DJ-a, który przez całą noc grać będzie mocno taneczną mieszankę muzyczną, od starszych przebojów po dzisiejsze hity parkietów, w różnych klimatach gatunkowych.

Obrazek


Menu Sylwestrowe 2010

375 zł. od osoby

Zupy:

Zupa indyjska z kurczakiem i kukurydzą

Żurek z białą kiełbasą i jajkiem

Na zimno:

Deski serów z orzechami i owocami

Vol-au-vant z warzywami beszamelu

Sałatka po tajsku z paluszkami krabowymi, warzywami i sosem

Sweet-chilli i imbirem

Rucola i sałata radicchio z kurczakiem grillowanym, serem pleśniowym, orzechami i winogronami.

Roladki rybne z serem mascarpone i świeżą bazylią oraz wachlarz ryb wędzonych

Ptysie z musem serowo – cytrynowym z kawiorem

Terrina z warzywami zapiekana z sosem beszamelowym

Galantyna drobiowa z farszem z kurczaka

Mix Pakor ( indyjski ser, kurczak, pieczarki panierowane w mące z soczewicy)

Papadamy – kruche indyjskie chipsy z sosami

Na ciepło:

Ryba po tajsku z trawą cytrynową, sosem sweet-chilli i ryżem

Żeberka po tajsku w sezamie z sosem sojowym z warzywami i bambusem

Butter Chicken (kurczak po indyjsku w sosie pomidorowo-maślanym)

Vege Raita Biryani ( ryż smażony z warzywami oraz jogurt)

Prawns Meshala Nepal (krewetki w aromatycznym sosie z przyprawami masala)

Desery:

Rolada makowa z powidłami

Sernik puchowy

Placek ze śliwkami

OPEN BAR:

Nasi goście mają do dyspozycji tzw. Open Bar przez cały czas trwania przyjęcia. Oznacza to, iż od momentu przybycia w nasze progi aż do chwili opuszczenia lokalu wszyscy goście mają do dyspozycji alkohol i napoje w określonym zakresie, w ilości nieograniczonej. Jedyną granicą są własne możliwości.

PIWO Tucher (trzy rodzaje: jasne, ciemne, pszeniczne)

WINO Białe (argentyński szczep Torrontes, charakterystyczny dla regionu)

WINO Czerwone (argentyński szczep Barbera, zdecydowany a zarazem delikatny smak)

WÓDKA ( Stock Prestige, Żołądkowa Gorzka de Lux – Czysta)

WHISKY (Johnie Walker Red, J&B)

BRANDY (stock 84)

GIN (Seagrams)

RUM

TEQUILA (Sierpa)

SOKI i NAPOJE BEZALKOHOLOWE

NAPOJE GORĄCE (kawa i herbata)

WINO MUSUJĄCE (przez cały wieczór)Magdalena Zarzycka edytował(a) ten post dnia 01.12.10 o godzinie 14:33