Katarzyna
Tofil
Wlasciciel, Deliss
Puglia
Temat: Pulpa pomidorowa, oliwki i inne produkty dla gastronomii
Oferta skierowana do restauracji oraz firm cateringowych:
Polpa di pomodoro (miąższ pomidorowy) do pizzy, sugo, lasagne, cannelloni i innych potraw kuchni śródziemnomorskiej. Gęsta, świetnie utrzymuje konsystencję potrawy oraz spójność składników pizzy.
Waga netto: 4050 g
Składniki: rozdrobnione pomidory, sok pomidorowy naturalny (bez konserwantów)
Oliwki typu baresane do pizzy i innych potraw kuchni śródziemnomorskiej - oliwki o mocnym pikantnym smaku, doskonale komponują się z serami, jako dodatek do pizzy i focaccia barese.
Dostępne formaty: plastikowe wiaderko po 1 kg, 5 kg i 12 kg
Skład: oliwki, woda, sól
Oliwki di Bitetto do pizzy i aperitivo – oliwka typowo stołowa (da tavola), bardzo smaczna słodkawa i lekko goryczkowata, mięsista, o zielonkawym kolorze wpadającym w ciemnofioletowy.
Dostępne formaty: plastikowe wiaderko po 8 kg i 12 kg
Rodzaje:
Oliwki z wody (Bitetto GG) – duże
Oliwki z wody (Bitetto G) – średnie
Oliwki z wody (Bitetto M) – małe
Skład: oliwki, woda, sól
Wysyłka bezpośrednio z Włoch
Gwarantuję świeże produkty, o pewnym pochodzeniu i bardzo korzystnych cenach
Wystawiam faktury
Informacje:
http://dapulia.com
info@dapulia.com
+39 3477184789