Umiejętności
Microsoft Office
Zarządzanie zespołem
Szkolenia pracowników
Sprzedaż
Inspektor ds. BHP
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Szkolenia i kursy
1.2016 „Audytor wewnętrzny BRC”
2.2015 wymagania „GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY” wersja 7
3.2013 „Zmiany w podejściu do audytowania według normy PN-EN ISO 19011:2012 planowane zmiany normy ISO 9001”
4.2010 „System zarządzania jakością wg normy ISO 9000. Wymagane normy ISO 9001:2008”
5.2010 „ISO TS22002(PAS 220)”
6.2007 Kurs „ audytora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy wg PN-N-18001:2004”
7.2010 Kurs PN „Metodyka prowadzenia szkoleń BHP”
8.2006 „Zapewnienie bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności oraz wymogi higieniczno-sanitarne w procesie produkcji i obrocie żywnością „
9.2006 „System zarządzania bezpieczeństwem żywności zgodny z wymaganiami Normy PN-EN ISO 22000:2005-„wymagania i dokumentowanie”
10.2004 „Wdrażanie i utrzymywanie systemów zarządzania żywnością w zakładach spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem systemu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HCCP”
11.2003 „Audytor wewnętrzny systemu zarządzania żywnością wg normy ISO 9001:2000”
2.2015 wymagania „GLOBAL STANDARD FOR FOOD SAFETY” wersja 7
3.2013 „Zmiany w podejściu do audytowania według normy PN-EN ISO 19011:2012 planowane zmiany normy ISO 9001”
4.2010 „System zarządzania jakością wg normy ISO 9000. Wymagane normy ISO 9001:2008”
5.2010 „ISO TS22002(PAS 220)”
6.2007 Kurs „ audytora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy wg PN-N-18001:2004”
7.2010 Kurs PN „Metodyka prowadzenia szkoleń BHP”
8.2006 „Zapewnienie bezpieczeństwa i jakości zdrowotnej żywności oraz wymogi higieniczno-sanitarne w procesie produkcji i obrocie żywnością „
9.2006 „System zarządzania bezpieczeństwem żywności zgodny z wymaganiami Normy PN-EN ISO 22000:2005-„wymagania i dokumentowanie”
10.2004 „Wdrażanie i utrzymywanie systemów zarządzania żywnością w zakładach spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem systemu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HCCP”
11.2003 „Audytor wewnętrzny systemu zarządzania żywnością wg normy ISO 9001:2000”
Edukacja
Specjalizacje
BHP/Ochrona środowiska
Nadzór
Zarządzanie jakością
QA
Zainteresowania
Rozwój osobisty , systemy zarządzania jakością , beletrystyka
Inne
Zarządzanie zespołem, motywowanie pracowników organizowanie prowadzenie szkoleń, przeprowadzanie audytów wewnętrznych ( ISO , BRC)
Wdrożenie certyfikacja norm ISO 9001, ISO 22 000, BRC
Wdrożenie certyfikacja norm ISO 9001, ISO 22 000, BRC
Grupy
Uniwersytet Warszawski
Uniwersytet Warszawski, założony w 1816 roku, jest największą polską
uczelnią i jednocześnie jedną z najlepszych w kraju.