Daniel Buza

Rób to co lubisz i co daje Ci satysfakcję.
Pruszcz Gdański, pomorskie

Umiejętności

Budget P&L Microsoft Excel Microsoft Word Microsoft PowerPoint rekrutacja Zarządzanie zespołem Szkolenia pracowników Zarządzanie Sprzedażą praca w zespole Inwentaryzacje Kreatywnosc i chec do podejmowania nowych wyzwan sprawy kadrowe Aktywna sprzedaż i obsługa klienta Znajomość branży FMCG Zatrudnianie cudzoziemców HR, Doradztwo personalne, Rekrutacja, Rozwój Pracowników dokumentacja kadrowa tworzenie grafiku pracy P&L Zorientowanie na cel i konsekwencja w działaniu zatrudnianie pracowników prawo pracy, kodeks pracy akcje reklamowe, promowanie produktu Zatrudnienie

Języki

polski
ojczysty
angielski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Lidl Polska
Zastępca Managera Sklepu
*W trakcie szkolenia*
Logo
Kierownik restauracji
McDonald's - Jerzy Miąsko
McDonald's Malbork / Pruszcz Gdański
- Utrzymywaniem nastepujacych zagadnień:
*odpowiedniego poziomu zatrudnienia,
*wysokiego poziomu obsługi,
*pełnego zadowolenia klientów (wewnętrznych i zewnętrznych)
*wzrostu sprzedaży
*optymalnych zysków
- Pomoc w szkoleniu i doskonaleniu zawodowym personelu restauracji
- Odpowiedzialność za wprowadzanie nowych produktów, procedur i wyposażenia
- Odpowiedzialność za osiąganie miesięcznych i rocznych celów w zakresie dochodowości przydzielonych restauracji
- Analiz finansowych i statystycznych
- Szkolenia managerów a także zastępców kierownika.
- Odpowiedzialność za koordynację działań wszystkich działów pomocniczych dla zapewnienia terminowości i powodzenia otwarcia restauracji
- Utrzymywanie właściwej kontroli nad kosztami ogólnymi i administracyjnymi
- Kontrolowanie działu personalnego:
* tworzenie grafików pracy
* weryfikowanie list płac
* tworzenie umów, zatrudnianie, itp.
- Obsługa stanowisk - w razie potrzeby
Logo
I Asystent ds. Personalnych / Z-ca Kierownika
McDonald's - Jerzy Miąsko
* zakładanie i prowadzenie akt osobowych
* przygotowanie dokumentacji pracowniczej (nadzór and procesem zatrudniania i zwalniania)
* wsparcie administracyjne obszaru płacowego
* ewidencjonowanie nieobecności pracowników
* wsparcie procesów rekrutacji na stanowiska niższego szczebla
* bieżąca współpraca z ING Bank Śląski
* wsparcie w procesie wdrażania nowych pracowników w struktury firmy, prowadzenie szkoleń wstępnych
administracja bazy szkoleniowej
* tworzenie grafików pracy
* organizowanie spotkań i rozmów rekrutacyjnych
* wystawianie skierowań na badania i nadzór nad ich terminową realizacją
* współpraca z komornikami
Stokrotka
Kierownik supermarketu
Stokrotka Sp. z o.o.
- Znajomość branży FMCG
- Prowadzenie sklepu oraz kreowanie wizerunku firmy
- Tworzenie grafików pracy
- Tworzenie zamówień (codziennych)
- Analizowanie strat/zysków
- Obsługa stanowisk w razie potrzeby
Logo
Kierownik restauracji
McDonald's - Jerzy Miąsko
McDonald's Grudziądz
- Utrzymywaniem nastepujacych zagadnień:
*odpowiedniego poziomu zatrudnienia,
*wysokiego poziomu obsługi,
*pełnego zadowolenia klientów (wewnętrznych i zewnętrznych)
*wzrostu sprzedaży
*optymalnych zysków
- Pomoc w szkoleniu i doskonaleniu zawodowym personelu restauracji
- Odpowiedzialność za wprowadzanie nowych produktów, procedur i wyposażenia
- Odpowiedzialność za osiąganie miesięcznych i rocznych celów w zakresie dochodowości przydzielonych restauracji
- Analiz finansowych i statystycznych
- Szkolenia managerów a także zastępców kierownika.
- Odpowiedzialność za koordynację działań wszystkich działów pomocniczych dla zapewnienia terminowości i powodzenia otwarcia restauracji
- Utrzymywanie właściwej kontroli nad kosztami ogólnymi i administracyjnymi
- Kontrolowanie działu personalnego:
* tworzenie grafików pracy
* weryfikowanie list płac
* tworzenie umów, zatrudnianie, itp.
- Obsługa stanowisk - w razie potrzeby
Logo
Kierownik restauracji
McDonald's - Jerzy Miąsko
McDonald's Pruszcz Gdański
- Utrzymywaniem nastepujacych zagadnień:
*odpowiedniego poziomu zatrudnienia,
*wysokiego poziomu obsługi,
*pełnego zadowolenia klientów (wewnętrznych i zewnętrznych)
*wzrostu sprzedaży
*optymalnych zysków
- Pomoc w szkoleniu i doskonaleniu zawodowym personelu restauracji
- Odpowiedzialność za wprowadzanie nowych produktów, procedur i wyposażenia
- Odpowiedzialność za osiąganie miesięcznych i rocznych celów w zakresie dochodowości przydzielonych restauracji
- Analiz finansowych i statystycznych
- Szkolenia managerów a także zastępców kierownika.
- Odpowiedzialność za koordynację działań wszystkich działów pomocniczych dla zapewnienia terminowości i powodzenia otwarcia restauracji
- Utrzymywanie właściwej kontroli nad kosztami ogólnymi i administracyjnymi
- Kontrolowanie działu personalnego:
* tworzenie grafików pracy
* weryfikowanie list płac
* tworzenie umów, zatrudnianie, itp.
- Obsługa stanowisk - w razie potrzeby
Logo
I Asystent - Zastępca Kierownika Restauracji
McDonald's - BGD
McDonald's XVII Wrocław

Szkolenia i kursy

Kurs SMC - Shift Management Course (Wrocław 2011)
– zarządzanie potencjałem ludzkim, kierowanie i zarządzanie w korporacjach

Kurs EMP - Effective Management Practice (Warszawa 2015)
– efektywne zarządzanie i kierowanie w korporacjach, rekrutacja i selekcja, raportowanie i kontrola kosztów w korporacjach, budowa wizerunku firmy

Kurs RLP - Restaurant Lider Practice (Warszawa 2016)
- efektywne zarządzanie restauracją

Kurs BLP - Bisness Lider Practice (Monachium 2017)
– nowoczesne metody zarządzania, analiza potencjalnych zagrożeń oraz motywacja rozwój w biznesie

Kurs Angażujący Rekrutację (Gdańsk 2017)
- nowe sposoby zatrudnia potencjalnych pracowników sieci.

Specjalizacje

Administracja biurowa
Wprowadzanie/Przetwarzanie danych
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Human Resources/Zasoby ludzkie
Kadry i płace

Zainteresowania

Akwarystyka
Excel