Umiejętności
Zaangażowanie
Pracowitość
POS
obsługa komputera
chęć rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych
Obsługa klienta
Kierowanie zespołem
Prawo jazdy kat B
inwentaryzacja
znajomość Microsoft Office,
rekrutowanie
robienie zamówień
summienność
Foodsoft
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Kierownik Restauracji
kierowanie zaspołem, tworzenie grafików, generowanie zamówień, prowadzenie inwentaryzacji, kontakt z klientem, jak i również obsługa, praca z klientem przez telefon
Szkolenia i kursy
szkolenie "menadżer gastronomii"
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Podążanie za nowymi trendami w gastronomii
Inne
turystyka, muzyka, filmy, gastonomia, hotelarstwo