Damian Chmiel
shift Menager
Piszczac,
lubelskie
Umiejętności
Microsoft Excel
obsługa komputera
prawo jazdy kat. C
Microsft Power Point
kurs techniczno-ratowniczy
Języki
angielski
dobry
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Kelner
Real china hiunglimitet company
przestrzeganie dyscypliny pracy;
– przestrzeganie zasad higieny osobistej a także utrzymywanie czystości w sali i na stołach konsumenckich;
– umiejętne oraz ostrożne obchodzenie się z powierzonym sprzętem;
– wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obsługi;
– rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
– przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
-przestrzeganie obowiązujących cen przy sporządzaniu rachunków i inkasowanie należności według wystawionego rachunku;
– zgłaszanie kierownikowi uwag i życzeń gości.
– przestrzeganie zasad higieny osobistej a także utrzymywanie czystości w sali i na stołach konsumenckich;
– umiejętne oraz ostrożne obchodzenie się z powierzonym sprzętem;
– wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obsługi;
– rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
– przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
-przestrzeganie obowiązujących cen przy sporządzaniu rachunków i inkasowanie należności według wystawionego rachunku;
– zgłaszanie kierownikowi uwag i życzeń gości.
Kelner
Karczma Pajero
przestrzeganie dyscypliny pracy;
– przestrzeganie zasad higieny osobistej a także utrzymywanie czystości w sali i na stołach konsumenckich;
– umiejętne oraz ostrożne obchodzenie się z powierzonym sprzętem;
– wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obsługi;
– rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
– przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
-przestrzeganie obowiązujących cen przy sporządzaniu rachunków i inkasowanie należności według wystawionego rachunku;
– zgłaszanie kierownikowi uwag i życzeń gości.
– przestrzeganie zasad higieny osobistej a także utrzymywanie czystości w sali i na stołach konsumenckich;
– umiejętne oraz ostrożne obchodzenie się z powierzonym sprzętem;
– wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obsługi;
– rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
– przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
-przestrzeganie obowiązujących cen przy sporządzaniu rachunków i inkasowanie należności według wystawionego rachunku;
– zgłaszanie kierownikowi uwag i życzeń gości.
Kelner, barman
Restauracja Skala
przestrzeganie dyscypliny pracy;
– przestrzeganie zasad higieny osobistej a także utrzymywanie czystości w sali i na stołach konsumenckich;
– umiejętne oraz ostrożne obchodzenie się z powierzonym sprzętem;
– wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obsługi;
– rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
– przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
-przestrzeganie obowiązujących cen przy sporządzaniu rachunków i inkasowanie należności według wystawionego rachunku;
– zgłaszanie kierownikowi uwag i życzeń gości.
– przestrzeganie zasad higieny osobistej a także utrzymywanie czystości w sali i na stołach konsumenckich;
– umiejętne oraz ostrożne obchodzenie się z powierzonym sprzętem;
– wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obsługi;
– rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
– przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;
-przestrzeganie obowiązujących cen przy sporządzaniu rachunków i inkasowanie należności według wystawionego rachunku;
– zgłaszanie kierownikowi uwag i życzeń gości.
Real china hiunglimitet company
shift Menager
– planowanie grafików pracy
– rozwiązywania sytuacji kryzysowych,
– zarządzanie wszystkimi pracownikami restauracji,
– dbanie o miła atmosferę wewnątrz zespołu, jak i w samej sali restauracji,
– sprawowanie kontroli nad pracą kadry pracowniczej,
– obiektywna ocena pracy i przyznawanie nagród dla pracowników,
– organizacja wszelkiego rodzaju imprez masowych na terenie i z ramienia restauracji, taki jak: koncerty, imprezy plenerowe, imprezy masowe, bankiety i wiele innych,
– dbanie o rozwój restauracji i jej renomę na rynku.
– rozwiązywania sytuacji kryzysowych,
– zarządzanie wszystkimi pracownikami restauracji,
– dbanie o miła atmosferę wewnątrz zespołu, jak i w samej sali restauracji,
– sprawowanie kontroli nad pracą kadry pracowniczej,
– obiektywna ocena pracy i przyznawanie nagród dla pracowników,
– organizacja wszelkiego rodzaju imprez masowych na terenie i z ramienia restauracji, taki jak: koncerty, imprezy plenerowe, imprezy masowe, bankiety i wiele innych,
– dbanie o rozwój restauracji i jej renomę na rynku.
Edukacja
Specjalizacje
Budownictwo
Mieszkaniowe/Przemysłowe
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Sprzedaż - Sieci handlowe
Praca w terenie
Transport/Spedycja
Inne