Damian Chmiel

Damian Chmiel

shift Menager
Piszczac, lubelskie

Umiejętności

Microsoft Excel obsługa komputera prawo jazdy kat. C Microsft Power Point kurs techniczno-ratowniczy

Języki

angielski
dobry
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

PKP Polskie Linie Kolejowe SA
strażnik ochrony kolei
- kontrola przestrzegania przepisów porządkowych na obszarze kolejowym w pociągach i pojazdach kolejowych
- ochrona życia i zdrowia ludzi oraz mienia na obszarze kolejowym w pociągach i pojazdach kolejowych
Logo
Kelner
Real china hiunglimitet company
przestrzeganie dyscypliny pracy;

– przestrzeganie zasad higieny osobistej a także utrzymywanie czystości w sali i na stołach konsumenckich;

– umiejętne oraz ostrożne obchodzenie się z powierzonym sprzętem;

– wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obsługi;

– rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;

– przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;

-przestrzeganie obowiązujących cen przy sporządzaniu rachunków i inkasowanie należności według wystawionego rachunku;

– zgłaszanie kierownikowi uwag i życzeń gości.
Logo
Kelner
Karczma Pajero
przestrzeganie dyscypliny pracy;

– przestrzeganie zasad higieny osobistej a także utrzymywanie czystości w sali i na stołach konsumenckich;

– umiejętne oraz ostrożne obchodzenie się z powierzonym sprzętem;

– wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obsługi;

– rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;

– przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;

-przestrzeganie obowiązujących cen przy sporządzaniu rachunków i inkasowanie należności według wystawionego rachunku;

– zgłaszanie kierownikowi uwag i życzeń gości.
Logo
Kelner, barman
Restauracja Skala
przestrzeganie dyscypliny pracy;

– przestrzeganie zasad higieny osobistej a także utrzymywanie czystości w sali i na stołach konsumenckich;

– umiejętne oraz ostrożne obchodzenie się z powierzonym sprzętem;

– wykonywanie pracy zgodnie z zasadami techniki obsługi;

– rozliczanie się z pobranych w kuchni i w bufecie potraw i napojów oraz z towarów handlowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;

– przestrzeganie ograniczeń i zakazów sprzedaży napojów alkoholowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami;

-przestrzeganie obowiązujących cen przy sporządzaniu rachunków i inkasowanie należności według wystawionego rachunku;

– zgłaszanie kierownikowi uwag i życzeń gości.
Logo
Real china hiunglimitet company
shift Menager
– planowanie grafików pracy

– rozwiązywania sytuacji kryzysowych,

– zarządzanie wszystkimi pracownikami restauracji,

– dbanie o miła atmosferę wewnątrz zespołu, jak i w samej sali restauracji,

– sprawowanie kontroli nad pracą kadry pracowniczej,

– obiektywna ocena pracy i przyznawanie nagród dla pracowników,

– organizacja wszelkiego rodzaju imprez masowych na terenie i z ramienia restauracji, taki jak: koncerty, imprezy plenerowe, imprezy masowe, bankiety i wiele innych,

– dbanie o rozwój restauracji i jej renomę na rynku.
Logo
uslugi remontowo-budowlane
,,KM limitet"
Wykonywanie usług remontowo-budowlnych w zakresie wykończenia budynków.
Logo
kierowca samochodu ciężarowego
Eko Nowa Spółka z o.o.
Logo
Operator wprowadzania danych
Urząd Gminy Piszczac
Logo
inkasent
Eko Nowa Spółka z o.o.

Edukacja

Logo
Technik Administracji, średnie
Policealna szkoła centrum nauki i Biznesu Żak Białej Podlaskiej
Logo
Technik - kucharz, klener, średnie
ZDZ Nr 1 Biała Podlaska Technikum Dla Dorosłych

Specjalizacje

Budownictwo
Mieszkaniowe/Przemysłowe
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Sprzedaż - Sieci handlowe
Praca w terenie
Transport/Spedycja
Inne