Umiejętności
Budżety
Coaching
Komunikacja
Umiejętności komunikacyjne
Zorientowanie na klienta
Dane
Direct Search
Zarządzanie pracownikami
Stosunki pracownicze
Employer Branding
Event Management
Finanse
Pierwsza pomoc
Prognozowanie
Gastronomia
Human Resources
Humans
Prawo pracy
Zarządzanie
Marketing
Media
Microsoft Excel
Microsoft Word
Negocjacje
zarządzanie operacyjne
Umiejętności organizacyjne i priorytetyzacja
Zarządzanie personelem
Psychologia
Public Relations
Publikacje
Rekrutacja
Sales
Selekcja CV
Sourcing
Wyławianie talentów
Przywództwo w zespole
Rekrutacje techniczne
Turystyka
Trening
Prawo jazdy kat B
Gotowanie
Hotele
Języki
angielski
biegły
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Główny menedżer restauracji
Vapiano, Londyn
-zarządzanie zespołem do 100 pracowników
-rekrutacja na stanowiska niższego szczebla i wsparcie w rekrutacji na stanowiska menedżerskie
-delegowanie zadań oraz ocena pracy zastępców i asystentów głównego menedżera
-planowanie rozwoju pracowników
-przestrzeganie brytyjskiego prawa pracy
-udział w i przygotowanie postępowań dyscyplinarnych
-kontakt z klientami oraz realizowanie działań marketingowych firmy
-planowanie, prezentacja przed zarządem i realizacja budżetu
-przestrzeganie higieny żywności i standardów w restauracji
-czynny udział i prezentacja wyników podczas comiesięcznych zebrań z dyrekcją
-przygotowanie restauracji do wewnętrznych audytów finansowych i operacyjnych
-kontakt z podwykonawcami oraz dostawcami
-rekrutacja na stanowiska niższego szczebla i wsparcie w rekrutacji na stanowiska menedżerskie
-delegowanie zadań oraz ocena pracy zastępców i asystentów głównego menedżera
-planowanie rozwoju pracowników
-przestrzeganie brytyjskiego prawa pracy
-udział w i przygotowanie postępowań dyscyplinarnych
-kontakt z klientami oraz realizowanie działań marketingowych firmy
-planowanie, prezentacja przed zarządem i realizacja budżetu
-przestrzeganie higieny żywności i standardów w restauracji
-czynny udział i prezentacja wyników podczas comiesięcznych zebrań z dyrekcją
-przygotowanie restauracji do wewnętrznych audytów finansowych i operacyjnych
-kontakt z podwykonawcami oraz dostawcami
Zastępca głównego menedżera restauracji oraz trener personelu
Vapiano, Londyn
-kompleksowe prowadzenie restauracji podczas nieobecności głównego menedżera
-ewaluacja oraz wdrażenie zmian w procesach rekrutacyjnych
-prowadzenie teczek osobowych oraz przestrzeganie prawa pracy
-szkolenia pracowników w zakresie obsługi klienta
-udział w tworzeniu i wprowadzeniu wewnętrznego systemu egzaminowania pracowników
-ocena pracy podległych pracowników
-ewidencja czasu pracy i planowanie urlopów
-finansowe zamykanie tygodnia i przygotowywanie informacji do listy płac
-ewaluacja oraz wdrażenie zmian w procesach rekrutacyjnych
-prowadzenie teczek osobowych oraz przestrzeganie prawa pracy
-szkolenia pracowników w zakresie obsługi klienta
-udział w tworzeniu i wprowadzeniu wewnętrznego systemu egzaminowania pracowników
-ocena pracy podległych pracowników
-ewidencja czasu pracy i planowanie urlopów
-finansowe zamykanie tygodnia i przygotowywanie informacji do listy płac
Główny menedżer restauracji
La Tasca, Spanish Tapas Bar & Restaurant, Londyn
-kompleksowe prowadzenie restauracji od strony finansów, standardów i zarządzania zespołem 25 pracowników
-rekrutacja pracowników niższego szczebla
-realizacja budżetu restauracji
-organizowanie imprez i promowanie restauracji
-przygotowywanie sprawozdań i raportów finansowych dla menedżera regionalnego
-udział w wewnętrznych szkoleniach i konferencjach
-rekrutacja pracowników niższego szczebla
-realizacja budżetu restauracji
-organizowanie imprez i promowanie restauracji
-przygotowywanie sprawozdań i raportów finansowych dla menedżera regionalnego
-udział w wewnętrznych szkoleniach i konferencjach
Asystent i zastępca głównego menedżera restauracji
La Tasca, Spanish Tapas Bar & Restaurant, Londyn
-prowadzenie restauracji podczas nieobecności głównego menedżera
-kontakt z klientami i organizacja imprez firmowych
-rekrutacja i szkolenie kelnerów i barmanów
-przygotowywanie restauracji do wewnętrznych audytów
-realizacja budżetu
-inwentaryzacja
-kontakt z klientami i organizacja imprez firmowych
-rekrutacja i szkolenie kelnerów i barmanów
-przygotowywanie restauracji do wewnętrznych audytów
-realizacja budżetu
-inwentaryzacja
Szkolenia i kursy
KURSY I SZKOLENIA:
2012 –International Leadership Course – 5-dniowe międzynarodowe szkolenie liderów
2013 - First Aid -certyfikat pierwszej pomocy w miejscu pracy
2013 – Health and Safety level 2 – certyfikat wiedzy o bezpieczeństwie pracy
2013 – Food Safety level 2 – certyfikat wiedzy o higienie żywności
2004 - IELTS - certyfikat języka angielskiego
2012 –International Leadership Course – 5-dniowe międzynarodowe szkolenie liderów
2013 - First Aid -certyfikat pierwszej pomocy w miejscu pracy
2013 – Health and Safety level 2 – certyfikat wiedzy o bezpieczeństwie pracy
2013 – Food Safety level 2 – certyfikat wiedzy o higienie żywności
2004 - IELTS - certyfikat języka angielskiego
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Human Resources/Zasoby ludzkie
Rekrutacja/Employer Branding
Obsługa klienta
Turystyka/Hotelarstwo/Katering
Zainteresowania
- Jeździectwo
- Podróże
- Psychologia i Human Resources
- Podróże
- Psychologia i Human Resources
Inne
UMIEJĘTNOŚCI:
-Obsługa programów komputerowych (Microsoft Office)
-Obsługa zagranicznych programów kadrowo-płacowych: Fourth Hospitality, Viewbase, POLARIS
-Prawo jazdy kategoria B
-Obsługa programów komputerowych (Microsoft Office)
-Obsługa zagranicznych programów kadrowo-płacowych: Fourth Hospitality, Viewbase, POLARIS
-Prawo jazdy kategoria B
Grupy
Klub Menedżerów HR
Dyskusje na temat strategii personalnej, rekrutacji, szkoleń, ocen, motywowania i wynagradzania, karier, zwolnień, itp. Grupa w której nie publikujemy ogłoszeń komercyjnych i ofert pracy.