Beata Pawlak

Kontroler jakości w PKM DUDA
Rawicz, wielkopolskie

Umiejętności

Umiejętności komunikacyjne Dietetyka mikrobiologia jedzenia Food Processing Bezpieczeństwo żywności GMP HACCP Laboratorium Mikrobiologia Microsoft Excel Microsoft Office Umiejętności organizacyjne i priorytetyzacja Praca w zespole Obsługa urządzeń biurowych obsługa pakietu office Prawo jazdy kat B Szybkie nawiązywanie kontatków Zanjomość systemu GMP, GHP HACCP Komunikatywna znajomość języka angielskiego Umiejętność przeprowadzania szkoleń Audytor wewnętrzny systemy BRC

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Logo
Właściciel
Młody Geniusz
Organizacja warsztatów chemicznych dla dzieci i korepetycje z chemii dla gimnazjalistów i licealistów.
Polski Koncern Mięsny DUDA S.A.
Kontroler jakości
- kontrola jakości wyrobów
- prowadzenie dokumentacji działu jakości
- przeprowadzanie audytów wewnętrznych systemu BRC
- członek zespołu ds. HACCP
Logo
Laborant
BITUNOVA Sp.zo.o
Prowadzenie badań fizykochemicznych kationowych emulsji asfaltowych oraz prowadzenie dokumentacji laboratorium.
Logo
Stażysta
Inspekcja Sanitarno- Empidemiologiczna
Prowadzenie archiwum, obsługa sprzętu biurowego, przygotowywanie konkursów dla dzieci, uzupełnianie dokumentacji

Szkolenia i kursy

Akademia języków obcych Eurokontakt- kurs na poziomie pre-intemidiate
Audytor wewnętrzny systemu BRC
Audytor wewnętrzny IFS
Wymagania standardu IFS FOOD, wydanie 6
Wymagania techniczne norm i standardów dotyczących bezpieczeństwa i jakości żywności
System bezpieczeństwa żywności zgodny z prawem USA. Praktyczne aspekty dokumentowania systemu bezpieczeństwa żywności zgodnego z prawem USA.

Edukacja

Logo
Technologia Chemiczna, magisterskie
Politechnika Poznańska
Logo
Towaroznawstwo Artykułów Spożywczych, inżynierskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Zainteresowania

Jazda rowerem, czytanie książek, chemia, żywność