Doświadczenie zawodowe
Właściciel
Firma szkoleniowo - doradcza zajmująca się szeroko rozumianą edukacją osób dorosłych w formie szkoleń, kursów oraz seminariów.
Szczególną uwagę zwracamy na oczekiwania naszych klientów i dostosowujemy programy szkoleń do ich potrzeb. Firma organizuje szkolenia komercyjne oraz przeprowadza szkolenia współfinansowane z Europejskiego Funduszu Społecznego.
Firma oferuje szkolenia z zakresu:
- kucharz,
- cukiernik,
- sprzedawca,
- obsługa kasy fiskalnej,
- dietetyk z elementami zdrowego żywienia,
- podstawy rachunkowosci,
- trening kompetencji społecznych,
- trening kompetencji rodzicielskich,
- oraz wiele innych.
Firmy, z którymi współpracujemy:
1. Restauracje Włoskie Pizza e Pasta La Grotta (obsługa menadżerska)
adres: Kopisto 1
35-315 Rzeszów
tel.: 17 77 00 222, wew. 1-222
www: http://www.lagrotta.pl
2. Firma B-Consulting Bartłomiej Gębarowski
ul. Malczewskiego 11/49
35-114 Rzeszów
NIP: 813-166-77-20
REGON: 180275639
http://www.b-consulting.pl/
3. Akademia Zawodowa PROSPERA Agnieszka Krzemień
38-710 Czarna Górna, ul. Czarna 27 /B
http://www.inwestycjawkadry.info.pl/instytucja-akademia_zawodowa_prospera-czarna_gorna,ins,13216.html
4. Gminny Ośrodek Kultury i Czytelnictwa w Białobrzegach
37-114 Białobrzegi 1
http://www.gokicz.pl/
https://www.facebook.com/pages/Gminny-Ośrodek-Kultury-i-Czytelnictwa-w-Białobrzegach/151474614973365
Szczególną uwagę zwracamy na oczekiwania naszych klientów i dostosowujemy programy szkoleń do ich potrzeb. Firma organizuje szkolenia komercyjne oraz przeprowadza szkolenia współfinansowane z Europejskiego Funduszu Społecznego.
Firma oferuje szkolenia z zakresu:
- kucharz,
- cukiernik,
- sprzedawca,
- obsługa kasy fiskalnej,
- dietetyk z elementami zdrowego żywienia,
- podstawy rachunkowosci,
- trening kompetencji społecznych,
- trening kompetencji rodzicielskich,
- oraz wiele innych.
Firmy, z którymi współpracujemy:
1. Restauracje Włoskie Pizza e Pasta La Grotta (obsługa menadżerska)
adres: Kopisto 1
35-315 Rzeszów
tel.: 17 77 00 222, wew. 1-222
www: http://www.lagrotta.pl
2. Firma B-Consulting Bartłomiej Gębarowski
ul. Malczewskiego 11/49
35-114 Rzeszów
NIP: 813-166-77-20
REGON: 180275639
http://www.b-consulting.pl/
3. Akademia Zawodowa PROSPERA Agnieszka Krzemień
38-710 Czarna Górna, ul. Czarna 27 /B
http://www.inwestycjawkadry.info.pl/instytucja-akademia_zawodowa_prospera-czarna_gorna,ins,13216.html
4. Gminny Ośrodek Kultury i Czytelnictwa w Białobrzegach
37-114 Białobrzegi 1
http://www.gokicz.pl/
https://www.facebook.com/pages/Gminny-Ośrodek-Kultury-i-Czytelnictwa-w-Białobrzegach/151474614973365
trener – szkoleniowiec, instruktor zawodu kucharz
Szkolenie teoretyczne i praktyczne ludzi dorosłych, przygotowanie do pracy w gastronomii.
Menadżer restauracji
Doświadczenie w zarządzaniu personelem jak i gastronomią, począwszy od kontaktów i negocjacji cen z dostawcami przez organizację pracy kuchni, ekspedycję i organizację imprez u klienta oraz różnego rodzaju events (catering, bankiety, imprezy okolicznościowe).
Moim głównym zadaniem w ciągu pięciu miesięcy pracy było rozliczenie stanów magazynowych restauracji oraz wprowadzenie nowej księgi HACCP i wyprowadzenie lokalu "na prostą" przez zmniejszenie kosztów oraz optymalizację pracy kuchni i dostosowanie menu do aktualnych potrzeb, co udało się z bardzo pozytywnym skutkiem.
Moim głównym zadaniem w ciągu pięciu miesięcy pracy było rozliczenie stanów magazynowych restauracji oraz wprowadzenie nowej księgi HACCP i wyprowadzenie lokalu "na prostą" przez zmniejszenie kosztów oraz optymalizację pracy kuchni i dostosowanie menu do aktualnych potrzeb, co udało się z bardzo pozytywnym skutkiem.
menadżer (płatny staż) - asystent kierownika zespołu
Zarządzanie grupą ludzi oraz aktywna sprzedaż produktów inwestycyjnych renomowanej szwedzkiej firmy Skandia.
menager lokalu gastronomicznego
„Bistro & Cafe Spring” Rzeszów Pl. Dworcowy 1
Mam doświadczenie w zarządzaniu personelem (22 osoby) jak i gastronomią począwszy od kontaktów i negocjacji cen z dostawcami przez organizację pracy kuchni, ekspedycję i organizację imprez u klienta oraz różnego rodzaju events (catering, bankiety, imprezy okolicznościowe).
Szkolenia i kursy
Sierpień 2010r. Kurs pedagogiczny instruktora praktycznej nauki zawodu.
Wrzesień 2009r. Szkolenie w WSSE w Rzeszowie z HACCP.
Maj 2005r. Kurs kelnerski.
Wrzesień 2009r. Szkolenie w WSSE w Rzeszowie z HACCP.
Maj 2005r. Kurs kelnerski.
Edukacja
Specjalizacje
Edukacja/Szkolenia
Szkolenia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Inne
Inżynieria
Inne
Produkcja
Technologia
Zainteresowania
Sztuka kulinarna, żywienie człowieka.
Inne
OSIĄGNIĘCIA:
12 marca 2008r. Wyróżnienie w finale konkursu kulinarnego „Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2008” organizowanego przez firmę Unilever Foodsolutions w Poznaniu.
9 listopad 2007r. Zajęcie I miejsca na etapie szkolnym „XII Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Żywieniu”.
7-10 grudnia 2006r. Uczestnictwo w konkursie „Takie smaki- gwiazdka 2006” organizowanego przez WSHiG w Poznaniu.
14 listopad 2006r. Zajęcie I miejsca na etapie szkolnym „XI Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Żywieniu”.
OBSŁUGA KOMPUTERA: programy Word, Excel, Power Point (2003 i 2007), znajomość w zakresie magazynowym, księgowego programu „Subiekt GT” firmy „InsERT S.A.” oraz programu gastronomicznego „APLIKACJA Odyssey BackOffic” i „APLIKACJA POS” firmy „Grupa Amber Sp.J. A. i A. Dudek”,
Prawo jazdy kat. B.
Posiadam wiedzę i uprawnienia do obliczania wartości kalorycznej potraw dla różnych grup żywieniowych oraz kalkulacji cen produkcji, potrafię tworzyć karty produkcyjne potraw, opracowywać menu dla różnych grup konsumentów oraz jestem w stanie je wycenić. Posiadam bazę kontaktów podkarpackich dostawców i hurtowni spożywczych z wieloma firmami współpracowałem dotychczas i posiadam u nich kredyt zaufania i rabaty cenowe. Rozliczam produkcję (magazyn i kuchnię) na podstawie receptur i bardziej odzwierciedlającym rzeczywistość systemem „Food cost”.
Do moich obowiązków należały:
Pozyskiwanie nowych klientów, opracowywanie menu (z specjalnym uwzględnieniem dzieci w wieku przedszkolnym - catering do przedszkoli), wdrożenie systemu HACCP, który przeszedł kontrolę sanepidu pozytywnie i funkcjonuje już kilka lat, kontakty z sanepidem; przyjmowanie urzędowej kontroli z sanepidu, rozliczanie pracowników z pieniędzy, towarów i powierzonego sprzętu, zamawianie towaru, przeprowadzanie inwentaryzacji, rozliczanie kuchni z produkcji, wycena potraw, kalkulacja przedsięwzięć, rozliczanie się z gotówki, kontakty z księgową. Prowadzę również działania marketingowe na Facebooku.
Adres fan page: https://www.facebook.com/exclusive.menu
12 marca 2008r. Wyróżnienie w finale konkursu kulinarnego „Młody Kreator Sztuki Kulinarnej 2008” organizowanego przez firmę Unilever Foodsolutions w Poznaniu.
9 listopad 2007r. Zajęcie I miejsca na etapie szkolnym „XII Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Żywieniu”.
7-10 grudnia 2006r. Uczestnictwo w konkursie „Takie smaki- gwiazdka 2006” organizowanego przez WSHiG w Poznaniu.
14 listopad 2006r. Zajęcie I miejsca na etapie szkolnym „XI Ogólnopolskiej Olimpiady Wiedzy o Żywieniu”.
OBSŁUGA KOMPUTERA: programy Word, Excel, Power Point (2003 i 2007), znajomość w zakresie magazynowym, księgowego programu „Subiekt GT” firmy „InsERT S.A.” oraz programu gastronomicznego „APLIKACJA Odyssey BackOffic” i „APLIKACJA POS” firmy „Grupa Amber Sp.J. A. i A. Dudek”,
Prawo jazdy kat. B.
Posiadam wiedzę i uprawnienia do obliczania wartości kalorycznej potraw dla różnych grup żywieniowych oraz kalkulacji cen produkcji, potrafię tworzyć karty produkcyjne potraw, opracowywać menu dla różnych grup konsumentów oraz jestem w stanie je wycenić. Posiadam bazę kontaktów podkarpackich dostawców i hurtowni spożywczych z wieloma firmami współpracowałem dotychczas i posiadam u nich kredyt zaufania i rabaty cenowe. Rozliczam produkcję (magazyn i kuchnię) na podstawie receptur i bardziej odzwierciedlającym rzeczywistość systemem „Food cost”.
Do moich obowiązków należały:
Pozyskiwanie nowych klientów, opracowywanie menu (z specjalnym uwzględnieniem dzieci w wieku przedszkolnym - catering do przedszkoli), wdrożenie systemu HACCP, który przeszedł kontrolę sanepidu pozytywnie i funkcjonuje już kilka lat, kontakty z sanepidem; przyjmowanie urzędowej kontroli z sanepidu, rozliczanie pracowników z pieniędzy, towarów i powierzonego sprzętu, zamawianie towaru, przeprowadzanie inwentaryzacji, rozliczanie kuchni z produkcji, wycena potraw, kalkulacja przedsięwzięć, rozliczanie się z gotówki, kontakty z księgową. Prowadzę również działania marketingowe na Facebooku.
Adres fan page: https://www.facebook.com/exclusive.menu
Grupy
Zarządzanie
Grupa dla zarządzających, chcących zarządzać i lubiących dzielić się wiedzą z zakresu zarządzania.