Barbara Undas
Młodszy asystent, PSSE Kraków
Kraków,
małopolskie
Umiejętności
ocena żywienia
Ocena znakowania artykułów spożywczych
Wymogi i przepisy saniatrno-techniczne
Gastronomia i produkcja spożywcza
Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Młodszy asystent
PSSE Kraków
Szkolenia i kursy
„Praktyczne wdrażanie i audytowanie systemów GMP, GHP, HACCP”
„Wdrażanie i audytowanie GMP, GHP, HACCP (Codex Alimentarius)”
"Tworzenie i nadzorowanie dokumentacji systemów zapewnienia i zarządzania jakością GMP, GHP, HACCP”, znakowanie żywności w świetle aktualnych przepisów,
„Wdrażanie i audytowanie GMP, GHP, HACCP (Codex Alimentarius)”
"Tworzenie i nadzorowanie dokumentacji systemów zapewnienia i zarządzania jakością GMP, GHP, HACCP”, znakowanie żywności w świetle aktualnych przepisów,
Specjalizacje
BHP/Ochrona środowiska
Specjaliści/Konsultanci
Grupy
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie
Uczelnia wywodzi się z Uniwersytetu Jagiellońskiego, gdzie od 1890 r. rozwijały się nauki rolnicze i leśne.