Języki
angielski
dobry
rosyjski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Specjalista ds. HACCP
Meat-Farm Radosław Łuczak w Stefanowie
-nadzór nad dokumentacją Haccp zkładu rozbioru mięsa i ubojni
-prowadzenie handlowej dokumentacji firmy
-obsługa telefoniczna i mailowa kontahentów
-fakturowanie dostaw i monitoring płatności
-kontakty Agencją Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa
-składanie zamówień na wyposażenie i materiały do zakładów
-prowadzenie handlowej dokumentacji firmy
-obsługa telefoniczna i mailowa kontahentów
-fakturowanie dostaw i monitoring płatności
-kontakty Agencją Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa
-składanie zamówień na wyposażenie i materiały do zakładów
Mikrobiolog - pełny etat
Wykonywanie posiewów i szacowanie jakie rozcieńczenie zastosować podczas badań na żywność ( na Salmonelle spp., Listerie monocytogenes, Staphylococcus aureus, Escherichie coli, grupa coli, Enterobacteriaceae, drożdże i pleśnie, ogólną liczbę drobnoustrojów, Campylobacter, Bacillus cereus, Pseudomonas, bakterie kwaszące, bakterie redukujące siarczyny, Clostridia), sączenie-badanie wody metodą filtracji membranowej (na E. coli i grupę coli, Enterokoki, Pseudomonas, Clostridium prefinges, Legionella), badanie wody w kierunku ogólnej w dwóch temperaturach 22 i 37 st. C, badania kosmetyków (ogólna liczba drobnoustrojów, grzyby, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococus aureus), badania na zawartość antybiotyków w mleku metodą DELVOTEST, wykonywanie potwierdzeń na dane bakteriie, np. Api, odczyty, przygotowywanie pożywek, przygotowywanie próbek do badań, przygotowywanie wymazów, monitoring środowiska, składanie zamówień na wyposażenie i materiały pomocnicze do laboratorium, analiza sensoryczna produktów (w Laboratorium Sensorycznym)
Technolog – pełny etat
Jabłuszko Sp. z. o.o. w Drwalewie
Nadzór nad produkcją (obieranie jabłka, tłoczenie naturalnego soku mętnego), nadzór nad pracownikami przy produkcji, kontrola jakości produktu, sporządzanie zamówień na środki chemiczne (do produkcji) i oleje/smary do maszyny, tworzenie receptur na naturalny sok mętny, badania jabłka na ekstrakt (stopni Brixa) i twardość (KG).
Szkolenia i kursy
14.07.2011 - Wybrane zagadnienia z metrologii ogólnej
Problemy laboratoriów.
29.03.2012 - Korzyści z badań biegłości, niepewność przygotownia próbki do badań i wykorzystanie wników wzorcowania przyrządów pomiarowych w laboratorium.
06.11.2013 - Wpływ poboru i przygotowywania próbrk na miarodajność wynków.
Problemy laboratoriów.
29.03.2012 - Korzyści z badań biegłości, niepewność przygotownia próbki do badań i wykorzystanie wników wzorcowania przyrządów pomiarowych w laboratorium.
06.11.2013 - Wpływ poboru i przygotowywania próbrk na miarodajność wynków.
Edukacja
Zainteresowania
Kosmetyki, makijaż, moda, muzyka, taniec, zdrowie
Inne
Zatwierdzienie zakładu rozbioru mięsa Meat Farm Radosław Łuczak
Zatwierdzienie zakładu ubojnia Meat Farm Radosław Łuczak
Zatwierdzenie zakładu robioru miesa Tadeusz Drzewek
Zatwierdzienie zakładu ubojnia Meat Farm Radosław Łuczak
Zatwierdzenie zakładu robioru miesa Tadeusz Drzewek
Grupy
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.