Anna Gagacka

Specjalista ds. HACCP
Wola Mrokowska, mazowieckie

Języki

angielski
dobry
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Specjalista ds. HACCP
Meat-Farm Radosław Łuczak w Stefanowie
-nadzór nad dokumentacją Haccp zkładu rozbioru mięsa i ubojni
-prowadzenie handlowej dokumentacji firmy
-obsługa telefoniczna i mailowa kontahentów
-fakturowanie dostaw i monitoring płatności
-kontakty Agencją Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa
-składanie zamówień na wyposażenie i materiały do zakładów
Logo
Specjalista ds. HACCP
Zakład rozbioru Tadeusz Drzewek w Grzędach
Nadzór nad dokumentacją Haccp zkładu rozbioru mięsa

Praca równolegle z pracą w Zakładzie rozbioru i ubojni mięsa Meat - Farm Radosław Łuczak
SGS Polska
Mikrobiolog - pełny etat
Wykonywanie posiewów i szacowanie jakie rozcieńczenie zastosować podczas badań na żywność ( na Salmonelle spp., Listerie monocytogenes, Staphylococcus aureus, Escherichie coli, grupa coli, Enterobacteriaceae, drożdże i pleśnie, ogólną liczbę drobnoustrojów, Campylobacter, Bacillus cereus, Pseudomonas, bakterie kwaszące, bakterie redukujące siarczyny, Clostridia), sączenie-badanie wody metodą filtracji membranowej (na E. coli i grupę coli, Enterokoki, Pseudomonas, Clostridium prefinges, Legionella), badanie wody w kierunku ogólnej w dwóch temperaturach 22 i 37 st. C, badania kosmetyków (ogólna liczba drobnoustrojów, grzyby, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococus aureus), badania na zawartość antybiotyków w mleku metodą DELVOTEST, wykonywanie potwierdzeń na dane bakteriie, np. Api, odczyty, przygotowywanie pożywek, przygotowywanie próbek do badań, przygotowywanie wymazów, monitoring środowiska, składanie zamówień na wyposażenie i materiały pomocnicze do laboratorium, analiza sensoryczna produktów (w Laboratorium Sensorycznym)
Logo
Technolog – pełny etat
Jabłuszko Sp. z. o.o. w Drwalewie
Nadzór nad produkcją (obieranie jabłka, tłoczenie naturalnego soku mętnego), nadzór nad pracownikami przy produkcji, kontrola jakości produktu, sporządzanie zamówień na środki chemiczne (do produkcji) i oleje/smary do maszyny, tworzenie receptur na naturalny sok mętny, badania jabłka na ekstrakt (stopni Brixa) i twardość (KG).
McCormick Polska S.A.
Laborantka – pełny etat
Pełne badania surowca, półproduktu, wyrobu gotowego, tj. oznaczanie olejków, pH, kwasowości, soli, siarki, mocy, substancji ferromagnetycznych, oznaczanie popiłu i mineralnych, badania na spektrofotometrze barwy ASTA, piperyny, kapsaicyny.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Młodszy technik – pełny etat
Wprowadzanie danych do komputera, zakładanie doświadczeń, analiza tych doświadczeń, opisy doświadczeń, krzyżowanie i samozapylanie roślin.
Logo
Pracownik biurowy - umowa zlecenie
Centrum Logistyki Albatros w Siedlcach
Wprowadzanie danych do komputera, odsyłanie dokumentów zwrotnych, archiwizowanie dokumentów (faktury, WZ). Prowadzenie i wysyłanie korespondencji, obsługa komputera, odbieranie telefonów.

Szkolenia i kursy

14.07.2011 - Wybrane zagadnienia z metrologii ogólnej
Problemy laboratoriów.

29.03.2012 - Korzyści z badań biegłości, niepewność przygotownia próbki do badań i wykorzystanie wników wzorcowania przyrządów pomiarowych w laboratorium.

06.11.2013 - Wpływ poboru i przygotowywania próbrk na miarodajność wynków.

Edukacja

Logo
Technologia Żywności i Żywienie Czlowieka, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
Technologia Żywności, inżynierskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Zainteresowania

Kosmetyki, makijaż, moda, muzyka, taniec, zdrowie

Inne

Zatwierdzienie zakładu rozbioru mięsa Meat Farm Radosław Łuczak
Zatwierdzienie zakładu ubojnia Meat Farm Radosław Łuczak
Zatwierdzenie zakładu robioru miesa Tadeusz Drzewek

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.