Aleksandra Świtka
AP Associate with german
Wrocław,
dolnośląskie
Umiejętności
Księgowość
Niemiecki
Zarządzanie
Microsoft Excel
zarządzanie operacyjne
SAP
Obsługa klienta
Prawo jazdy kat B
Języki
angielski
dobry
niemiecki
dobry
Doświadczenie zawodowe
Kierownik zmiany w restauracji KFC
-pełnienie funkcji managera funkcjonalności w restauracji KFC: planowanie i rozliczanie kosztów w pewnym obszarze (tzw. koszty półzmienne, m. in., materiały operacyjne, serwisy i usługi od innych firm, środki czystości, materiały biurowe i inne); optymalizacja tych kosztów poprzez dokładne analizy różnorodnych raportów
- zapewnienie bardzo dobrej jakości w obszarze czystości, wyposażenia i bezpieczeństwa w restauracji
- realizacja miesięcznych priorytetów restauracji oraz obszary "funkcjonalność"
- prowadzenie zmian: praca w grupie, motywowanie, coatching, dbanie o optymalizację kosztów sprzedaży i kosztów pracy, zapewnienie wysokiej jakości produktu, obsługi, czystości itp. podczas zmiany,
- zapewnienie bardzo dobrej jakości w obszarze czystości, wyposażenia i bezpieczeństwa w restauracji
- realizacja miesięcznych priorytetów restauracji oraz obszary "funkcjonalność"
- prowadzenie zmian: praca w grupie, motywowanie, coatching, dbanie o optymalizację kosztów sprzedaży i kosztów pracy, zapewnienie wysokiej jakości produktu, obsługi, czystości itp. podczas zmiany,
Specjalizacje
Administracja biurowa
Inne
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Inne
- znajomość przebiegu procesu faktur w dziale zobowiązań,
- znajomość języka niemieckiego na poziomie B2,
- nawiązywanie dobrych relacji z klientem (także obcojęzycznym),
- praktyczna znajomość zasad lean management
- znajomość systemu HACCP
- umiejętność wyznaczanie celów i orientacja na ich realizację
- dobra organizacja czasu
- znajomość języka niemieckiego na poziomie B2,
- nawiązywanie dobrych relacji z klientem (także obcojęzycznym),
- praktyczna znajomość zasad lean management
- znajomość systemu HACCP
- umiejętność wyznaczanie celów i orientacja na ich realizację
- dobra organizacja czasu