Języki
angielski
dobry
Szkolenia i kursy
VI Warszawskie Dni Nauki o Żywieniu Człowieka- „W Poszukiwaniu Optymalnego Modelu Żywienia”
Uczestnictwo w ogólnopolskiej konferencji naukowej poświęconej różnym aspektom żywienia, oraz różnego rodzaju dietom.
IV Ogólnopolska Konferencja Dietetyki
Uczestnictwo w największej konferencji żywieniowej w Polsce, m.in. na temat probiotyków, żywności prozdrowotnej, a także żywienia w onkologii.
Interdyscyplinarna Konferencja „Zaburzenia Odżywiania się”
Uczestnictwo w konferencji naukowej na temat zaburzeń odżywiania się, specyfiki rozpoznawania i leczenia w różnych grupach wiekowych oraz zasad komunikacji z chorymi.
VII Konferencja- Cukrzyca, otyłość, nadciśnienie tętnicze
Uczestnictwo w konferencji naukowej dotyczącej nowych metod zapobiegania i leczenia chorób- cukrzycy, otyłości oraz nadciśnienia tętniczego.
Uczestnictwo w ogólnopolskiej konferencji naukowej poświęconej różnym aspektom żywienia, oraz różnego rodzaju dietom.
IV Ogólnopolska Konferencja Dietetyki
Uczestnictwo w największej konferencji żywieniowej w Polsce, m.in. na temat probiotyków, żywności prozdrowotnej, a także żywienia w onkologii.
Interdyscyplinarna Konferencja „Zaburzenia Odżywiania się”
Uczestnictwo w konferencji naukowej na temat zaburzeń odżywiania się, specyfiki rozpoznawania i leczenia w różnych grupach wiekowych oraz zasad komunikacji z chorymi.
VII Konferencja- Cukrzyca, otyłość, nadciśnienie tętnicze
Uczestnictwo w konferencji naukowej dotyczącej nowych metod zapobiegania i leczenia chorób- cukrzycy, otyłości oraz nadciśnienia tętniczego.
Edukacja
Specjalizacje
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Inne
Produkcja
Technologia
Organizacje
Studenckie Koło Naukowe Dietetyki
Organizacja przedsięwzięć z obszaru profilaktyki i edukacji, realizowanie warsztatów dla dzieci w wieku szkolnym, w planach- prowadzenie Studenckiej Poradni Dietetycznej przy USK im. Barlickiego w Łodzi.
Studenckie Koło Naukowe Żywienia Klinicznego
Przeprowadzanie wywiadów żywieniowych z pacjentami różnych oddziałów Łódzkich szpitali, omawianie każdego przypadku klinicznego, a także tworzenie broszur z zaleceniami dietetycznymi.
Organizacja przedsięwzięć z obszaru profilaktyki i edukacji, realizowanie warsztatów dla dzieci w wieku szkolnym, w planach- prowadzenie Studenckiej Poradni Dietetycznej przy USK im. Barlickiego w Łodzi.
Studenckie Koło Naukowe Żywienia Klinicznego
Przeprowadzanie wywiadów żywieniowych z pacjentami różnych oddziałów Łódzkich szpitali, omawianie każdego przypadku klinicznego, a także tworzenie broszur z zaleceniami dietetycznymi.