Aleksandra Najder

Student, Uniwersytet Medyczny w Łodzi
Łódź, łódzkie

Języki

angielski
dobry

Doświadczenie zawodowe

Kilargo Sp. z o.o.
Pracownik Działu Badań i Rozwoju

Szkolenia i kursy

VI Warszawskie Dni Nauki o Żywieniu Człowieka- „W Poszukiwaniu Optymalnego Modelu Żywienia”
Uczestnictwo w ogólnopolskiej konferencji naukowej poświęconej różnym aspektom żywienia, oraz różnego rodzaju dietom.

IV Ogólnopolska Konferencja Dietetyki
Uczestnictwo w największej konferencji żywieniowej w Polsce, m.in. na temat probiotyków, żywności prozdrowotnej, a także żywienia w onkologii.

Interdyscyplinarna Konferencja „Zaburzenia Odżywiania się”
Uczestnictwo w konferencji naukowej na temat zaburzeń odżywiania się, specyfiki rozpoznawania i leczenia w różnych grupach wiekowych oraz zasad komunikacji z chorymi.

VII Konferencja- Cukrzyca, otyłość, nadciśnienie tętnicze
Uczestnictwo w konferencji naukowej dotyczącej nowych metod zapobiegania i leczenia chorób- cukrzycy, otyłości oraz nadciśnienia tętniczego.

Edukacja

Logo
Dietetyka, magisterskie
Uniwersytet Medyczny w Łodzi
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Politechnika Łódzka

Specjalizacje

Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Inne
Produkcja
Technologia

Organizacje

Studenckie Koło Naukowe Dietetyki
Organizacja przedsięwzięć z obszaru profilaktyki i edukacji, realizowanie warsztatów dla dzieci w wieku szkolnym, w planach- prowadzenie Studenckiej Poradni Dietetycznej przy USK im. Barlickiego w Łodzi.

Studenckie Koło Naukowe Żywienia Klinicznego
Przeprowadzanie wywiadów żywieniowych z pacjentami różnych oddziałów Łódzkich szpitali, omawianie każdego przypadku klinicznego, a także tworzenie broszur z zaleceniami dietetycznymi.