Aleksandra Hojczyk

mgr inż. technologii żywności
Warszawa, mazowieckie

Umiejętności

Angielski Microsoft Office Prawo jazdy kat B analizy instrumentalne analizy fizyko-chemiczne analizy mikrobiologiczne Analizy chemiczne

Języki

angielski
dobry
hiszpański
podstawowy
rosyjski
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
szef kuchni
Centrum Edukacji Zawodowej Resortu Finansów
Nadzorowanie pracowników kuchni, dbanie o przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, zastępowanie kierownika gastronomii podczas jego nieobecności.
Logo
Laborant - praktykant
Laboratorium kontrolno-analityczne UOKiK
Analizy fizyko-chemiczne, analizy instrumentalne

Szkolenia i kursy

Audytor Systemu Zarządzania Jakością

Edukacja

Logo
Technologia żywności i żywienie człowieka, magisterskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Logo
Technologia żywności i żywienie człowieka, inżynierskie
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Specjalizacje

Inżynieria
Inne
Łańcuch dostaw
Zarządzanie łańcuchem dostaw
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Zdrowie/Uroda/Rekreacja
Sport/Rekreacja

Grupy

sggw
sggw
SGGW to jedna z najstarszych polskich uczelni. Zawsze wysoko w rankingach. Otrzymała tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce”.
TANIEC
TANIEC
Zapraszam wszystkich którzy nie mogą usiedzieć, jak gra muzyka: walc, salsa, cha-cha, jive, funky, taniec brzucha czy cokolwiek innego:-)