Albin Nowacki

Albin Nowacki

Kierownik Produkcji ( Część Rzeźniana ) Animex Sp. z o.o.
Złotów, wielkopolskie

Umiejętności

Zarządzanie dużym zespołem ludzi

Języki

niemiecki
biegły

Doświadczenie zawodowe

Animex Sp. z o.o.
Kierownik Produkcji ( ubój, rozbiór, wykrywalną, pakowania mięsa)
- Zarządzanie obszarem przygotowania produkcji, produkcji w toku oraz organizacji pracy ludzi 800 osób i maszyn w sposób mający na celu optymalizację procesów produkcji oraz jej opłacalności.
- Koordynowanie pracy podległego zespołu.
- Opracowywanie hormonogramów pracy i sprawdzenie ich realizacji.
- Rozliczanie godzin pracy pracowników , w tym nadzór nad nadgodzinami i decyzję w sprawach premiowych.
Pini Polonia Sp. z o.o.
Dyrektor Produkcji
- Efektywne zarządzanie i motywowania zespołu, ustalenie harmonogramu pracy i nadzór nad jego przestrzeganiem.
- OdpowiedIalność za prawidłowość procesu produkcyjnego zgodnego z normami jakościowymi.
- Planowanie inwestycji.
- Inicjowanie zmian organizacyjnych i technicznych.
- Planowanie , kontrola i koordynacja budżetu.
- Współpraca z audytorami wewnętrznymi.
- Rozwijanie kultury organizacyjnej otwartej na zmiany, stałe udoskonalenia i rozwój pracowniczy w oparciu o wartości firmy.
Sokołów S.A.
Kierownik Rozbioru, Mroźni i Pakowni Mięsa
- Dowodzenie grupą 200 osobową.
- Kierowanie działami produkcyjnymi.
- Zarządzanie oraz optymalizacja produkcji.
- Dbanie o rozwój i kwalifikację pracowników.
- Współpraca z działami: Handlu, Technologii, Kontroli Jakości.
- Kontrola i poprawa wydajności pracy oraz kosztów działowych.
Logo
Kierownik Produkcji - przedstawicielstwo w Niemczech - Zaklady Mięsne Tonnis Fleisch w Rheda
Zaklady Mięsne w Kole
- Zarządzanie podległym zespołem.
- Systematyczne wdrażanie działań w zakresie wzrostu wydajności.
- Podnoszenie jakości oraz optymalizacji procesów i kosztów produkcji.
Logo
Pełniący obowiązki Dyrektora Produkcji w Hipermarkecie HIT w Poznaniu
Hipermarket HIT
- Zapewnienie poprawnego funkcjonowania podległego marketu.
- Zrealizownie celów sprzedażowych i operacyjnych.
- Planowanie budżetu oraz zarządzanie kosztami.
- Zapewnienie właściwego poziomu obsługi klienta.
- Zarządzanie podległym zespołem.

Szkolenia i kursy

- Szkoła Czeladnicza w Kolonii Wykształcenie - Czeladnik Branży Mięsnej.
- Szkoła Mistrzowska w Kolonii - Wykształcenie Mistrz Branży Mięsnej.
- Kurs: Audytor wewnętrzny zarządzania Bezpieczeństwem żywności.
- Ukończenie seminarium: Działanie proceduralne źródłem sukcesu firmy.
- Prawo jazdy kategorii B.

Edukacja

Logo
Surowce rolne, średnie
Technikum Przemyslu Spożywczego

Specjalizacje

BHP/Ochrona środowiska
Inżynieria
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości

Zainteresowania

Turystyka, Muzyka, Dobry film.

Inne

- Umiejętności obsługi komputera - Windows, Pakiet MS Office, narzędzia internetowe.