Agnieszka Wesołowska

Nauczyciel przedmiotów zawodowych

Języki

angielski
podstawowy
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

Logo
Nauczyciel przedmiotów zawodowych
Technikum Hotelarsko Gastronomiczne Ho-Ga Wrocław
Przedmioty:
Działalność usługowa
Ekonomika i organizacja przemysłu spożywczego
Przedsiębiorczość
Logo
Praktykant
Zakład Przetwórstwa Drobiarskiego Drop S.A
Praktyka technologiczna.Analizy laboratoryjne, dokonywanie specyfikacji recepturowych.Uzupełnianie dokumentacji HACCP. Praca na produkcji i pakowni.
Logo
Praktykant
Zakład Piekarsko-Cukierniczy Kubiak Sp. Z o.o.
Praktyka techniczna.

Edukacja

Logo
Międzywydziałowe Studium Pedagogiczne, studia podyplomowe
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, magisterskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Logo
Technologia Żywności i Żywienie Człowieka, inżynierskie
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Specjalizacje

Bankowość
Analiza/Ryzyko

Organizacje

Kolo naukowe "Sensoryk" - analiza sensoryczna produktów żywnościowych

Grupy

DIETETYCY
DIETETYCY
Dietetyka - nasza pasja
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.