Agnieszka Radomska

Agnieszka Radomska

technolog żywności, prac. biurowy, kontrola jakości, Mięs-Pol

Doświadczenie zawodowe

Logo
pełnomocnik do spraw systemu zarządzania jakością, technolog żywności, prac. biurowy,
Mięs-Pol
wdrażanie standardów BRC/IFS

Grupy

ABCszkolenia
ABCszkolenia
Grupa skupia wszystkich związanych z branżą szkoleniową oraz ich organizowaniem.
Auditorzy Systemów Zarządzania
Auditorzy Systemów Zarządzania
Grupa osób związanych z auditowaniem Systemów Zarządzania takich jak ISO 9001, ISO 14001, PN-N/OHSAS 18001, ISO 27001, ISO/TS 16949, ISO 22000 (IFS, BRC), ISO 13485, ISO/IEC 17025, IRIS itp.
audyt
audyt
Audyt wewnętrzny i zewnętrzny, audyt wykorzystania środków UE, egzaminy i certyfikaty w audycie.
HACCP
HACCP
Opracowanie i wdrażanie systemu HACCP. Zasady GHP/GMP
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Jakość
Jakość
Grupa osób związanych z zarządzaniem jakością, a także środowiskiem i bezpieczeństwem w organizacjach oraz auditowaniem systemów.
KONTROLA JAKOŚCI
KONTROLA JAKOŚCI
Dlaczego pracodawca na stanowisko kontroli dyskryminuje po takim kierunku a przyjmuje po technikum
Praca w przemyśle spożywczym
Praca w przemyśle spożywczym
Grupa zrzeszająca pracowników przemysłu spożywczego
Przemysł spożywczy
Przemysł spożywczy
Dla wszystkich, którzy pracują w branży spożywczej, zarówno w sektorach produkcji jak również w handlu
System HACCP
System HACCP
Grupa zrzeszająca osoby zaangażowane w zarządzanie bezpieczeństwem żywności HACCP...zapraszam!
Technolodzy Żywności
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.
Technologia mięsa
Technologia mięsa
Miejsce stworzone dla technologów i pasjonatów, wszystkich którzy zajmują się przetwórstwem mięsa oraz zagadnieniami branży spożywczej.