Umiejętności
Micros
Microsoft Office
Opera
obsługa komputera
chęć rozwoju i podnoszenia kwalifikacji zawodowych
Obsługa urządzeń biurowych
Zarządzanie zespołem
Sprzedaż
Analiza biznesowa
Obsługa klienta
praca pod presją czasu
Prawo jazdy kat B
organizacja pracy
pracowitość
komunikatywność
samodzielność w podejmowaniu decyzji i organizacji pracy
dbałość o szczegóły
jęz. angielski
Organizowanie eventów
Materials Control
praca w zespole i kierowanie zespołem
Tworzenie analiz i raportów
Fols Tars
delegowanie zadań
Budżet operacyjny
Raportowanie i analizy
Ambitność
Języki
angielski
biegły
niemiecki
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
Dyrektor ds. Operacyjnych
Novotel & ibis Szczecin Centrum
• koordynacja operacyjnego funkcjonowania hoteli
• zarządzanie zespołem
• zapewnienie klientom wysokiej jakości obsługi
• przygotowywanie raportów operacyjnych
• przygotowywanie budżetu i nadzór nad jego realizacją
• dążenie do optymalnego i efektywnego zarządzania obiektem
• tworzenie i wdrażanie optymalnych rozwiązań
• planowanie celów finansowych i analiza ich wyników
• zarządzanie zespołem
• zapewnienie klientom wysokiej jakości obsługi
• przygotowywanie raportów operacyjnych
• przygotowywanie budżetu i nadzór nad jego realizacją
• dążenie do optymalnego i efektywnego zarządzania obiektem
• tworzenie i wdrażanie optymalnych rozwiązań
• planowanie celów finansowych i analiza ich wyników
Kierownik działu sprzedaży
• realizowanie polityki i strategii sprzedażowej zgodnie z założonymi planami
• wdrażanie i kontrolowanie działań marketingowych, również e-marketing
• sporządzanie miesięcznych raportów
• podtrzymywanie i rozwijanie pozytywnych kontaktów z klientami
• budowanie baz klientów
• tworzenie ofert, prowadzenie negocjacji, finalizacja kontraktów
• pozyskiwanie nowych klientów
• tworzenie i wdrażanie nowych ofert
• opieka nad klientem
• analiza działań konkurencji
• wdrażanie i kontrolowanie działań marketingowych, również e-marketing
• sporządzanie miesięcznych raportów
• podtrzymywanie i rozwijanie pozytywnych kontaktów z klientami
• budowanie baz klientów
• tworzenie ofert, prowadzenie negocjacji, finalizacja kontraktów
• pozyskiwanie nowych klientów
• tworzenie i wdrażanie nowych ofert
• opieka nad klientem
• analiza działań konkurencji
Zastępca Dyrektora Hotelu
Mercure Karpacz Skalny
• koordynacja funkcjonowania obiektu
• bieżące spotkania z kierownikami działów
• nadzór nad pracą pozostałych działów
• zapewnienie klientom wysokiej jakości obsługi
• zapewnienie rentowności działalności obiektu
• przygotowywanie prognoz miesięcznych przychodów, raportowanie
• przygotowywanie budżetu i nadzór nad jego realizacją
• dążenie do optymalnego i efektywnego zarządzania obiektem
• zastępowanie Dyrektora hotelu podczas nieobecności
• bieżące spotkania z kierownikami działów
• nadzór nad pracą pozostałych działów
• zapewnienie klientom wysokiej jakości obsługi
• zapewnienie rentowności działalności obiektu
• przygotowywanie prognoz miesięcznych przychodów, raportowanie
• przygotowywanie budżetu i nadzór nad jego realizacją
• dążenie do optymalnego i efektywnego zarządzania obiektem
• zastępowanie Dyrektora hotelu podczas nieobecności
Kierownik gastronomii
Mercure Karpacz Skalny
• zarządzanie podległym personelem
• koordynowanie pracy zespołu, dbanie o dobrą atmosferę
• zapewnienie klientom wysokiej jakości obsługi
• zapewnienie rentowności działalności gastronomicznej
• przygotowywanie budżetu, raportów miesięcznych
• kontrola i analiza wskaźników jakościowych
• organizacja zaopatrzenia
• nadzorowanie realizacji usług gastronomicznych i standardów marki
• rozpatrywanie reklamacji gości
• współpraca z innymi działami hotelu
• organizacja bankietów, balów sylwestrowych, kolacji wigilijnych, imprez okolicznościowych
• koordynowanie pracy zespołu, dbanie o dobrą atmosferę
• zapewnienie klientom wysokiej jakości obsługi
• zapewnienie rentowności działalności gastronomicznej
• przygotowywanie budżetu, raportów miesięcznych
• kontrola i analiza wskaźników jakościowych
• organizacja zaopatrzenia
• nadzorowanie realizacji usług gastronomicznych i standardów marki
• rozpatrywanie reklamacji gości
• współpraca z innymi działami hotelu
• organizacja bankietów, balów sylwestrowych, kolacji wigilijnych, imprez okolicznościowych
Koordynator ds. Sprzedaży
• przygotowywanie ofert, umów
• utrzymywanie relacji z klientami
• koordynacja organizacji konferencji z innymi działami hotelu, nadzór nad prawidłowa realizacją
usług
• promocja i aktywna sprzedaż oferty hotelu
• przygotowywanie materiałów promocyjnych
• prowadzenie profilu społecznościowego obiektu
• utrzymywanie relacji z klientami
• koordynacja organizacji konferencji z innymi działami hotelu, nadzór nad prawidłowa realizacją
usług
• promocja i aktywna sprzedaż oferty hotelu
• przygotowywanie materiałów promocyjnych
• prowadzenie profilu społecznościowego obiektu
Szkolenia i kursy
Budowanie lojalności klienta poprzez skuteczną komunikację w trudnych sytuacjach, zachowania asertywne
Techniki sprzedaży
Umiejętne wywieranie wpływu
Sprzedaż przez telefon
Efektywność osobista - delegowanie zadań
Techniki sprzedaży
Umiejętne wywieranie wpływu
Sprzedaż przez telefon
Efektywność osobista - delegowanie zadań
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Zarządzanie turystyką
Zainteresowania
filmy Quentina Tarantino, gry – seria Heroes of Might & Magic, Grand Theft Auto, Assassin`s Creed, górskie wycieczki
Grupy
MICE
MICE – Meetings (spotkania), Incentive (wyjazdy motywacyjne), Conferences (Konferencje), Events (Wydarzenia.