Umiejętności
Tworzenie planów i budżetów oraz kontrola ich wykonania
prowadzenie rozmów handlowych i negocjacji
Zarządzanie Hotelem
Organizacja pracy działu F&B
Wdrażanie wewnętrznych standardów i procedur
Języki
angielski
biegły
Doświadczenie zawodowe
Hotel Manager
Działania w fazie pre-openingu
Obszary zarządzania - Front Office, Housekeeping, F&B
Tworzenie budżetu i realizacja jego założeń
Kontrola wyników finansowych
Tworzenie i wdrożenie wewnętrznych standardów i procedur funkcjonowania działów operacyjnych
Działania sprzedażowe, tworzenie bazy kontrahentów, pozyskiwanie kontraktów
Szkolenie pracowników
Obszary zarządzania - Front Office, Housekeeping, F&B
Tworzenie budżetu i realizacja jego założeń
Kontrola wyników finansowych
Tworzenie i wdrożenie wewnętrznych standardów i procedur funkcjonowania działów operacyjnych
Działania sprzedażowe, tworzenie bazy kontrahentów, pozyskiwanie kontraktów
Szkolenie pracowników
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Hotelarstwo
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Zarządzanie turystyką
Grupy
Uniwersytet Łódzki
Uniwersytet Łódzki powstał 24 maja 1945 roku jako kontynuator dorobku wcześniejszych instytucji działających w okresie międzywojennym w Łodzi. Obecnie jest jedną z największych polskich uczelni.