Agnieszka Majsnerowicz

Specjalista ds. produkcji i badań laboratoryjnych, BELiN PPU Sp. j.
Poznań, wielkopolskie

Umiejętności

OpenOffice Obsługa kasy fiskalnej Kontrola jakości Obsługa komputera i urządzeń biurowych Aktywna sprzedaż i obsługa klienta praw jazdy kat. B zdolność logicznego myślenia, analizy i syntezy różnych danych, Obsługa sprzetów laboratoryjnych Certyfikat audytora wewnętrznego ISO 22000/HACCP Certyfikat Audytora Wewnętrznego w zakresie ISO 9001 Gra na gitarze wykonywanie analiz laboratoryjnych - uzyskanie tytułu TECHNIK ANALITYK poprzez egzamin potwierdzający kwalifikacje zawodowe (28.

Języki

angielski
dobry
niemiecki
podstawowy

Doświadczenie zawodowe

BELiN PPU Sp. j.
Specjalista ds. produkcji i badań laboratoryjnych
Nadzór nad food fraud, ocena zafałszowań surowców używanych do produkcji, obsługa analizatora NIRS DS2500 i programów z nim kompatybilnych, tworzenie modeli kalibracyjnych dla surowców herbaciano-ziołowych, prowadzenie prac badawczo rozwojowych związanych z metodą NIR, współtworzenie wniosków dotyczących dofinansowań, współudział w nadzorowaniu poprawności Systemu Zarządzania Jakością, projektowanie nowych produktów i receptur, kontrola jakości produktów gotowych, surowców i opakowań, wykonywanie analiz laboratoryjnych (analiza sensoryczna i badania fizykochemiczne), rozwój produktu, przygotowanie ofert handlowych, nadzór nad produkcją, poprodukcyjne rozliczanie materiałów powierzonych, obsługa systemu ERP
BELiN PPU Sp. j.
Pracownik Działu Kontroli i Badań (praktyka zawodowa)
Ocena zafałszowań surowców używanych do produkcji, obsługa analizatora NIRS DS2500 i programów z nim kompatybilnych, tworzenie modeli kalibracyjnych dla surowców herbaciano-ziołowych, współtworzenie wniosku dotyczące dofinansowania projektu badawczo-rozwojowego, zapoznanie się z funkcjonowaniem i obowiązkami Działu Jakości i Działu Produkcji w firmie produkującej artykuły spożywcze.
2B Active
Kierownik Recepcji
Zarządzanie zespołem, obsługa klienta, obsługa systemu eFitness, obsługa kasy fiskalnej i urządzeń biurowych, zawieranie umów długoterminowych z klubowiczami, budowanie sieci klientów, aktywna sprzedaż produktów profilowanych, tworzenie zamówień, współpraca z dostawcami i partnerami biznesowymi, rozpakowywanie towaru, przygotowywanie napojów ciepłych i zimnych, tworzenie raportów finansowych i innych podsumowań miesięcznych, organizacja eventów, prowadzenie animacji w ramach eventów
Logo
Animator Czasu Wolnego
Kulkids - klub dla dzieci
Opieka nad dziećmi w wieku od 2 do 9 lat, animacja czasu wolnego z wykorzystaniem infrastruktury krainy zabaw oraz sprzętu sportowego, organizacja i prowadzenie tematycznych urodzin, wydarzeń okolicznościowych oraz warsztatów plastycznych, obsługa baru, kasy fiskalnej i terminala, przygotowywanie napojów ciepłych i zimnych oraz przekąsek, prowadzenie konkurencji i zabaw dla dzieci podczas tematycznych eventów, utrzymanie miejsca pracy w czystości
Główny Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych
Laborant (praktyka zawodowa)
Wykonywanie analiz fizykochemicznych w wybranych artykułach spożywczych (pracowania analizy instrumentalnej oraz pracowania analizy klasycznej) , przygotowywanie odczynników i sprzętów do analiz, prowadzenie zapisów technicznych związanych z wykonywanymi badaniami oraz obsługą wyposażenia pomiarowego, stwierdzanie zgodności składu produktu z deklaracją producenta na etykiecie.
Logo
Animator Czasu Wolnego
FX events
Prowadzenie konkurencji dla uczestników tematycznych eventów, charakteryzacja swojego wizerunku, przygotowywanie miejsca i sprzętu niezbędnego do przeprowadzenia imprezy eventowej
Diagnostyka SA
laborant/ praktyka zawodowa
Przyjmowanie zleceń na badania w laboratorium medycznym, sprawdzanie zgodności zleceń ze stanem faktycznym próbek, wstępne przygotowanie próbek do badań oraz ich rozdział do specjalistycznych pracowni
Związek Harcerstwa Polskiego
opiekun/ wychowawca kolonijny/ instruktor harcerski (wolontariat)
ZHP
Przeprowadzanie i organizacja cotygodniowych spotkań z dziećmi kształcących ich umiejętności i wiedzę, pełna organizacja wyjazdów i wycieczek, opieka nad uczestnikami podczas wyjazdów - organizacja ich czasu wolnego poprzez prowadzenie zajęć, gier i zabaw, nauka dzieci podstawowych technik harcerskich oraz innych umiejętności życiowych, służba, samorozwój.

Szkolenia i kursy

Audytor Wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności ISO 22000:2018 / HACCP wg Codex Alimentarius (Nr AWeHACCP/20/06/03) - (19-20.06.2020)
Jak napisać wniosek do Programu Ramowego Horyzont 2020? Elementy dobrego wniosku. (10-11.03.2020)
Techniki i zasady udzielania pierwszej pomocy na wycieczce i imprezie turystycznej (06.03.2014)
Bezpieczeństwo imprez masowych - obowiązki i uprawnienia członków służby porządkowej i informacyjnej" (10.06.2013)

Edukacja

Logo
Towaroznawstwo, magisterskie
Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu
Logo
Towaroznawstwo, inżynierskie
Poznań University of Economics and Business
Logo
Technik analityk, średnie
Technikum nr 19 w Zespole Szkół Licealno-Technicznych w Poznaniu (zmiana z Technikum nr 22 w Zespole Szkół Chemicznych w Poznaniu)

Specjalizacje

Badania i rozwój
Chemia przemysłowa
Produkcja
Optymalizacja procesu produkcji
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości

Zainteresowania

harcerstwo, chemia żywności, poezja śpiewana, książki Nicholasa Sparksa, wędrówki

Organizacje

ZHP (członek od 01. 2012 roku)
Drużynowa 74PDH w czasie 07.2015-07.2017
Sekretarz Komisji Rewizyjnej Hufca (11.2015-12.2019), Przewodnicząca Kapituły Stopni Wędrowniczych (07.2017-07.2018)