Języki
angielski
podstawowy
Doświadczenie zawodowe
technolog
- tworzenie receptur mieszanek przyprawowych,
bakaliowych, herbacianych
- nadzór nad procesem produkcyjnym
- optymalizacja kosztów receptur i procesów
technologicznych
- współpraca z Działem Marketingu w zakresie wdrażanych
projektów: akceptacja opakowań, siatek graficznych,
deklaracji konsumenckich
- analiza produktów firm konkurencyjnych
- rozpatrywanie reklamacji handlowych i jakościowych
- kontrola jakości herbat, herbatek owocowych i ziołowych
- współpraca z regionalnymi koordynatorami sprzedaży
- współpraca z IJHARS w sektorze importu i obrotu
surowców organicznych pochodzących z upraw
ekologicznych z krajów trzecich
- przeprowadzanie auditów wewnętrznych w Grupie COLIAN i
u kooperantów
- członek panelu sensorycznego w sektorze słodyczy,
napojów, bakalii, przypraw w Grupie COLIAN
bakaliowych, herbacianych
- nadzór nad procesem produkcyjnym
- optymalizacja kosztów receptur i procesów
technologicznych
- współpraca z Działem Marketingu w zakresie wdrażanych
projektów: akceptacja opakowań, siatek graficznych,
deklaracji konsumenckich
- analiza produktów firm konkurencyjnych
- rozpatrywanie reklamacji handlowych i jakościowych
- kontrola jakości herbat, herbatek owocowych i ziołowych
- współpraca z regionalnymi koordynatorami sprzedaży
- współpraca z IJHARS w sektorze importu i obrotu
surowców organicznych pochodzących z upraw
ekologicznych z krajów trzecich
- przeprowadzanie auditów wewnętrznych w Grupie COLIAN i
u kooperantów
- członek panelu sensorycznego w sektorze słodyczy,
napojów, bakalii, przypraw w Grupie COLIAN
Kierownik Laboratorium Kontroli Jakości
- organizacja pracy w laboratorium kontroli jakości
- samodzielne prowadzenie laboratorium
mikrobiologicznego
- tworzenie nowych mieszanek smakowych i funkcjonalnych
dla przemysłu mięsnego
- kontrola sanitarno – higieniczna hal produkcyjnych i
magazynowych
- kontrola jakości surowców (kwalifikacja poddostawców)
i produktów gotowych oraz procesów technologicznych
- sporządzanie specyfikacji i atestów jakościowych
produktów
- ocena organoleptyczna i fizykochemiczna produktów
spożywczych
- wdrażanie i praca w systemie ISO 9001/2000 oraz HACCP
- samodzielne prowadzenie laboratorium
mikrobiologicznego
- tworzenie nowych mieszanek smakowych i funkcjonalnych
dla przemysłu mięsnego
- kontrola sanitarno – higieniczna hal produkcyjnych i
magazynowych
- kontrola jakości surowców (kwalifikacja poddostawców)
i produktów gotowych oraz procesów technologicznych
- sporządzanie specyfikacji i atestów jakościowych
produktów
- ocena organoleptyczna i fizykochemiczna produktów
spożywczych
- wdrażanie i praca w systemie ISO 9001/2000 oraz HACCP
Szkolenia i kursy
2010 - obsługa reklamacji - aspekty prawne i
handlowe
- analiza sensoryczna
- opakowania: ustawodawstwo, zastosowanie,
analiza
2009 - Nowe wersje standardów BRS oraz IFS
- udzielanie pierwszej pomocy wg
międzynarodowych wytycznych Europejskiej
Rady Resuscytacji
2008 - Trening Sprzedażowo – Negocjacyjny
2007 - uditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania
Jakością i Systemu Haccp
- Szkolenie w zakresie przestrzegania zasad
higieny
- Efektywne zarządzanie czasem
- Komunikacja interpersonalna
- Zarządzanie sprzedażą na rynkach krajowych i
zagranicznych
handlowe
- analiza sensoryczna
- opakowania: ustawodawstwo, zastosowanie,
analiza
2009 - Nowe wersje standardów BRS oraz IFS
- udzielanie pierwszej pomocy wg
międzynarodowych wytycznych Europejskiej
Rady Resuscytacji
2008 - Trening Sprzedażowo – Negocjacyjny
2007 - uditor Wewnętrzny Systemu Zarządzania
Jakością i Systemu Haccp
- Szkolenie w zakresie przestrzegania zasad
higieny
- Efektywne zarządzanie czasem
- Komunikacja interpersonalna
- Zarządzanie sprzedażą na rynkach krajowych i
zagranicznych
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Inne
Zainteresowania
podróże
kuchnia azjatycka
literatura sensacyjna
samochody
dekoracja i wystrój wnętrz
kuchnia azjatycka
literatura sensacyjna
samochody
dekoracja i wystrój wnętrz
Inne
obsługa komputera: pakiet Office
prawo jazdy kat. B (duża praktyka)
prawo jazdy kat. B (duża praktyka)
Grupy
GRATY Z NASZEJ CHATY
Tobie są już nie potrzebne? Innym mogą się jeszcze przydać!
Graty z naszej chaty !
HERBATY smak
Kofeina w herbacie nazywana jest teiną. Jej ilość zawarta w filiżance herbaty dobrze wpływa na nasz organizm, nie obciąża serca ani układu krążenia. Wspomaga koncentrację.
Garbniki przechod
Podróż i już
Podróże które nas oświecają, przesycają, dopełaniają. Dzięki nim wzbogacamy nasz punkt widzenia i kształtujemy charakter.
Technolodzy Żywności
Grupa dla technologów i inżynierów pracujących w przemyśle spożywczym oraz dla osób zainteresowanych produkcją i jakością żywności.