Tomasz Tałanda

Aktualnie poszukujący pracy
Londyn, zagranica

Umiejętności

Angielski Microsoft Excel Microsoft Office Negocjacje Przywództwo w zespole Zarządzanie zespołem Obsługa klienta

Języki

angielski
biegły

Doświadczenie zawodowe

Logo
Chef de partie
The bridge Pub 204 Castel nau SW13 9DP
The spencer Pub 237 Richmond lover road Sw15 1HJ
Chef de partie sous chef in present
Aktualnie zajmuje sie praca na stanowisku sous chefa ktora prowadze od czerwca roku 2015


Jestem 3 szefem na kuchni podczas mojej zmiany zajmuje sie zarzadzaniem zespolu wydawka oraz przygotowaniem i wydawaniem dan . moja praca zazwyczaj polega na nadzorowaniu przygotowywanego dania przez reszte zalogi oraz kooperowaniu reszty czynnosci na kuchni jednym z moich zadan takze jest robienie zamowien oraz ich przyjmowanie i sprawdzanie jej jakosci.
Logo
Chef de partie
cote restaurant kensington high street
Logo
Chef de partie/production chef
British Museum, Great Russell Street, London, United Kingdom
Logo
commi chef/Chef de partie/Pizza chef
serpentine bar & kitchen london
Logo
kucharz/zastepca szefa kuchni
robinson crusoe rewal
Logo
kucharz/zastepca szefa kuchni
robinson crusoe
gotowanie dostawy częsciowe zarządzanie zespołem
Logo
kucharz/zastepca szefa kuchni
Villa Del Mar

Edukacja

Logo
Technik żywienia, licencjackie
Technikum żywienia i gospodarstwa domowego Płoty

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

kulinaria militaria turystyka

Grupy

Podróże
Podróże
Forum podróżników
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo wiąże się z podróżami, to ciągły kontakt z ludźmi, głównie obcokrajowcami. Dlatego do najbardziej pożądanych cech w tej branży należy znajomość przynajmniej kilku języków obcyc