Umiejętności
Angielski
Microsoft Excel
Microsoft Office
Negocjacje
Przywództwo w zespole
Zarządzanie zespołem
Obsługa klienta
Języki
angielski
biegły
Doświadczenie zawodowe
Chef de partie sous chef in present
Aktualnie zajmuje sie praca na stanowisku sous chefa ktora prowadze od czerwca roku 2015
Jestem 3 szefem na kuchni podczas mojej zmiany zajmuje sie zarzadzaniem zespolu wydawka oraz przygotowaniem i wydawaniem dan . moja praca zazwyczaj polega na nadzorowaniu przygotowywanego dania przez reszte zalogi oraz kooperowaniu reszty czynnosci na kuchni jednym z moich zadan takze jest robienie zamowien oraz ich przyjmowanie i sprawdzanie jej jakosci.
Jestem 3 szefem na kuchni podczas mojej zmiany zajmuje sie zarzadzaniem zespolu wydawka oraz przygotowaniem i wydawaniem dan . moja praca zazwyczaj polega na nadzorowaniu przygotowywanego dania przez reszte zalogi oraz kooperowaniu reszty czynnosci na kuchni jednym z moich zadan takze jest robienie zamowien oraz ich przyjmowanie i sprawdzanie jej jakosci.
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
kulinaria militaria turystyka
Grupy
Turystyka i hotelarstwo
Turystyka i hotelarstwo wiąże się z podróżami, to ciągły kontakt z ludźmi, głównie obcokrajowcami. Dlatego do najbardziej pożądanych cech w tej branży należy znajomość przynajmniej kilku języków obcyc