Sylwia Kozula

koordynator restauracji

Doświadczenie zawodowe

Logo
koordynator restauracji
Zyner & Zyner
Truvant Europe
Specjalista ds. personalnych
• Obsługa kadrowa pracowników w oparciu o przepisy prawa pracy;
• Sporządzanie dokumentów z zakresu stosunku pracy;
• Prowadzenie akt osobowych;
• Komunikacja do pracowników;
• Analizy i raporty;
• Tworzenie procedur oraz regulaminów wewnętrznych;
• Przygotowywanie grafików pracy;
• Rekrutacja pracowników produkcyjnych oraz działów wspomagających;
• Opracowywanie schematów motywacyjnych;
• Administrowanie procesami: tworzenia Rady Pracowniczej, Badania Satysfakcji Pracowników;
• Współprowadzenie spraw związanych ZFŚS;
• Obsługa ZUS – w zakresie zgłaszania/wyrejestrowywania pracowników;
• Tworzenie profili kompetencyjnych, ścieżki karier

Edukacja

Logo
Socjologia, magisterskie
Uniwersytet Łódzki

Specjalizacje

Human Resources/Zasoby ludzkie
Kadry i płace

Grupy

Uniwersytet Łódzki
Uniwersytet Łódzki
Uniwersytet Łódzki powstał 24 maja 1945 roku jako kontynuator dorobku wcześniejszych instytucji działających w okresie międzywojennym w Łodzi. Obecnie jest jedną z największych polskich uczelni.
single Łódź
single Łódź
Młodzi w każdym wieku bez drugiej połowy