Umiejętności
Zarządzanie zmianą
COSHH
Pierwsza pomoc
Produkcja żywności
Bezpieczeństwo żywności
Technologia Żywności
HACCP
Audyt Wewnętrzny
Lean Manufacturing
Microsoft Office
Bezpieczeństwo i higiena pracy
Zapewnienia Jakości
Zarządzanie jakością
Zarządzanie zespołem
Języki
polski
ojczysty
angielski
biegły
Doświadczenie zawodowe
Hygiene Shift Manager - Kierownik zmiany
Kontaktor dla Tulip Ltd, największego w UK producenta mięsa w kluczowej, głównej fabryce w Tipton. Odpowiedzialny za 2 zmiany i pule 30 pracowników których zadaniem było codzienne czyszczenie i dezynfekcja całej fabryki.
Ze względu na bardzo wysokie wymagania klienta, fabryka która początkowo była zagrożona utrata kontraktu stala się fabryka z najwyższym standardem osiągając najwyższe oceny na zapowiedzianych i niezapowiedzianych audytach sieci handlowy oraz BRC.
Ze względu na bardzo wysokie wymagania klienta, fabryka która początkowo była zagrożona utrata kontraktu stala się fabryka z najwyższym standardem osiągając najwyższe oceny na zapowiedzianych i niezapowiedzianych audytach sieci handlowy oraz BRC.
Hygiene Supervisor - Kierownik zmiany
Gunstones Bakery, Two Sister Group, Dronfield UK
Bylem odpowiedzialny za utrzymanie czystosci i cotygodniowe sprzatanie hali produkcyjnej w przemyslowej piekarni. Moim zadaniem bylo kontrolowanie 15 pracownikow i zapewnienie wysokiego standardu higieny na terenie fabryki.
Projekty
Szkolenia i kursy
Level 3 HACCP
Level 3 Food Safety
Level 2 Plant Operations
COSHH - kontrola niebezpiecznych substancji
Zarzadzanie ryzykiem, bezpieczenstwo pracy
GMP
BRC v7
ISO 22000, ISO 9001
Pierwsza pomoc
Level 3 Food Safety
Level 2 Plant Operations
COSHH - kontrola niebezpiecznych substancji
Zarzadzanie ryzykiem, bezpieczenstwo pracy
GMP
BRC v7
ISO 22000, ISO 9001
Pierwsza pomoc
Edukacja
Specjalizacje
BHP/Ochrona środowiska
Nadzór
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości
Grupy
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Akademia Górniczo-Hutnicza to jedna z najlepszych i najbardziej renomowanych polskich uczelni, od lat zajmująca czołowe miejsca w rankingach szkół wyższych. Przoduje w dziedzinie nowocze
BHP wymiana wiedzy i doświadczeń
Skupiamy osoby odpowiedzialnie i świadomie traktujące pracę ludzką i zagrożenia z nią związane.
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
System HACCP
Grupa zrzeszająca osoby zaangażowane w zarządzanie
bezpieczeństwem żywności HACCP...zapraszam!
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym
Co tak naprawdę myślicie o Systemach Zarządzania Jakością w Przemyśle Spożywczym. Co sądzicie o BRC, ISO 22000, HACCP, GMP, GHP, IFS? Co tak naprawdę znaczy higiena produkcji?