Piotr Czerwinski

Hygiene Manager, ISS UK
United Kingdom, zagranica

Umiejętności

Zarządzanie zmianą COSHH Pierwsza pomoc Produkcja żywności Bezpieczeństwo żywności Technologia Żywności HACCP Audyt Wewnętrzny Lean Manufacturing Microsoft Office Bezpieczeństwo i higiena pracy Zapewnienia Jakości Zarządzanie jakością Zarządzanie zespołem

Języki

polski
ojczysty
angielski
biegły

Doświadczenie zawodowe

Logo
Hygiene & Facilities Manager - Kierownik obiektu
PDM Produce (UK)
Kierownik higieny trzech fabryk produkujących między innymi sałatki, miksy sałatkowe, szpinak gotowy do spożycia.

Pełna kontrola i odpowiedzialność nad budżetem, dokumentacja, procedurami oraz rekrutacja.
ISS Facility Services Sp. z o.o.
Hygiene Shift Manager - Kierownik zmiany
Kontaktor dla Tulip Ltd, największego w UK producenta mięsa w kluczowej, głównej fabryce w Tipton. Odpowiedzialny za 2 zmiany i pule 30 pracowników których zadaniem było codzienne czyszczenie i dezynfekcja całej fabryki.

Ze względu na bardzo wysokie wymagania klienta, fabryka która początkowo była zagrożona utrata kontraktu stala się fabryka z najwyższym standardem osiągając najwyższe oceny na zapowiedzianych i niezapowiedzianych audytach sieci handlowy oraz BRC.
Logo
Hygiene Supervisor - Kierownik zmiany
Gunstones Bakery, Two Sister Group, Dronfield UK
Bylem odpowiedzialny za utrzymanie czystosci i cotygodniowe sprzatanie hali produkcyjnej w przemyslowej piekarni. Moim zadaniem bylo kontrolowanie 15 pracownikow i zapewnienie wysokiego standardu higieny na terenie fabryki.
Logo
Kierownik produkcji
O-I Glass Factory in Jaroslaw
Kierownik zmiany na linii produkującej szklane produkty. Odpowiedzialny za 7 pracowników, wskaźniki KPI zmiany, kontrole jakości i zachowanie bezpieczeństwa pracy.

Projekty

Lean manufacturing - Water usage reduction
Reduction of water and chemical usage for major meat manufacturer - Tulip ltd on its flagship site located in Tipton, UK.

Szkolenia i kursy

Level 3 HACCP
Level 3 Food Safety
Level 2 Plant Operations
COSHH - kontrola niebezpiecznych substancji
Zarzadzanie ryzykiem, bezpieczenstwo pracy
GMP
BRC v7
ISO 22000, ISO 9001
Pierwsza pomoc

Edukacja

Logo
Level 5 Diploma in Management, licencjackie
EDEXEL
Logo
Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, inżynierskie
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie

Specjalizacje

BHP/Ochrona środowiska
Nadzór
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zarządzanie jakością
Kontrola jakości

Grupy

Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Akademia Górniczo-Hutnicza im. Stanisława Staszica w Krakowie
Akademia Górniczo-Hutnicza to jedna z najlepszych i najbardziej renomowanych polskich uczelni, od lat zajmująca czołowe miejsca w rankingach szkół wyższych. Przoduje w dziedzinie nowocze
BHP wymiana wiedzy i doświadczeń
BHP wymiana wiedzy i doświadczeń
Skupiamy osoby odpowiedzialnie i świadomie traktujące pracę ludzką i zagrożenia z nią związane.
ISO 22000
ISO 22000
Bezpieczeństwo żywności i systemy zarządzania to moje zainteresowania. Założenie grupy ma celu wymianę informacji i doświadczeń w zakresie tego standardu.
Profesjonalna czystość i sprzątanie
Profesjonalna czystość i sprzątanie
Grupa dla producentów, dystrybutorów, firm sprzątających
System HACCP
System HACCP
Grupa zrzeszająca osoby zaangażowane w zarządzanie bezpieczeństwem żywności HACCP...zapraszam!
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym
Zarządzanie Jakością w Przemyśle Spożywczym
Co tak naprawdę myślicie o Systemach Zarządzania Jakością w Przemyśle Spożywczym. Co sądzicie o BRC, ISO 22000, HACCP, GMP, GHP, IFS? Co tak naprawdę znaczy higiena produkcji?