Umiejętności
E-commerce
Internet
Marketing
New Media Marketing
Public Management
Public Relations
Sales
Social Media Marketing
Negocjacje
Szkolenia pracowników
Negocjacje kontraktu
Zarządzanie
Performance marketing
media eletroniczne
New Business
Publikacje
Przedstawicielstwo handlowe
Dane
Marketing B2B
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Private Yacht Chef
Night Fury Valletta
Study each recipe and gather all necessary ingredients. Vast knowledge of produce and
ability to experiment with recipes and suggest new ingredients. Individual purchases
based on contacts with local fishermen, farmers, and butchers, while maintaining good
relationships with vendors. Conducting a rational product monitor placing orders and
accepting deliveries in a skilful timely manner. Ensure compliance with all health and
safety regulations within the kitchen area. Taking care of the highest quality of products
and served dishes while ensuring appealing plate presentation. Creating, modifying, and
planning individual menus to meet customers’ needs for 8 guests and 4 crew members
based on their food preferences, diets, and allergies. Ability to remain calm and
undertake various tasks required while demonstrating a positive attitude.
ability to experiment with recipes and suggest new ingredients. Individual purchases
based on contacts with local fishermen, farmers, and butchers, while maintaining good
relationships with vendors. Conducting a rational product monitor placing orders and
accepting deliveries in a skilful timely manner. Ensure compliance with all health and
safety regulations within the kitchen area. Taking care of the highest quality of products
and served dishes while ensuring appealing plate presentation. Creating, modifying, and
planning individual menus to meet customers’ needs for 8 guests and 4 crew members
based on their food preferences, diets, and allergies. Ability to remain calm and
undertake various tasks required while demonstrating a positive attitude.
chef de partie
Arco by Paco Perez
Preparation of dishes according to Head Chef's guidelines. Taking care of the quality of served dishes, workplace and gastronomic equipment. Conducting a rational resource management, accounting for losses and surpluses. Taking care of stock levels assigned to sections, placing orders and accepting deliveries, monthly inventory
Szkolenia i kursy
STCW Basic Safety Training
STCW Security Courses: Proficiency in Security Awareness
Level 2 Food Safety and Hygiena for Catering
Motorboat Helmsman
ENG - 1
STCW Security Courses: Proficiency in Security Awareness
Level 2 Food Safety and Hygiena for Catering
Motorboat Helmsman
ENG - 1
Edukacja
Specjalizacje
Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia
Zainteresowania
Sport
Moda
Muzyka
Aranżacja wnętrz
Moda
Muzyka
Aranżacja wnętrz
Grupy
Uniwersytet Gdański
Studia na Uniwersytecie Gdańskim to konkurencyjność na rynku pracy. Pożądane wśród pracodawców kierunki studiów, praktyczne umiejętności dzięki nowoczesnym pracowniom oraz stażom.
Marketing
Szeroko pojęty marketing ..
Do grupy zapraszamy wszystkich z profilem zgodnym z regulaminem GL.
Praca w branży medycznej i farmaceutycznej
medycyna, farmacja - oferty pracy, opinie o pracodawcach, informacje o branży
Praca w mediach
Dla szukających i dla tych których ktoś szuka. Ale też aby pogadać o kuchni branży i ponarzekać na realia pracy w mediach i reklamie.
Projekty start-up
internetowe start-upy, wszystko co zwiazane z nowymi projektami, ich finansowaniem i zarzadzaniem
Rynek Farmaceutyczny
Grupa dla osób profesjonalnie zajmujących się rynkiem farmaceutycznym. Ma na celu wymianę informacji na temat zmian na rynku farmaceutycznym w Polsce jak i za granicą.