Umiejętności
GHP
GMP
Microsoft Office
Negocjacje
Szkolenie
Zarządzanie zespołem
Szkolenia pracowników
Sprzedaż
Obsługa klienta
Zarządzanie restauracją
Prezentacje
komunikatywność
Nadzór nad pracownikami
Umiejętności sprzedaży
znajomość HACCP
Prowadzenie szkoleń, prezentacji
Team Leadershiping
Rekrutacja pracowników / szkolenia
Wystąpienia publiczne i prowadzenie prezentacji
Gastronomia
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Ambasador Marki / Specjalista ds. Produktu
Juul Labs Poland
- Prowadzenie szkoleń dla partnerów biznesowych (partnerzy sieciowi i lokalni). W Q2 2020 realizacja 140 szkoleń docierając do 770 osób
- Wdrożenie i przeprowadzenie 3 projektów induction dla 38 nowo zatrudnionych pracowników
- Organizacja i koordynacja 2 projektów market visit w celu analizy i oceny rynku oraz ofert konkurencji
- Sfinalizowanie 43 umów współpracy przed oficjalnym wejściem produktu Juul Labs na polski rynek
- Prowadziłem aktywną sprzedaży wśród klientów indywidualnych i realizowałem plany sprzedażowe - Q4 2019 sprzedaż 109 urządzeń =110% realizacji targetu i Q1 2020 sprzedaż 119 urządzeń w 75% czasu - target 163
- Raportowanie bieżących działań zarówno w języku polskim, jak i angielskim
- Wdrożenie i przeprowadzenie 3 projektów induction dla 38 nowo zatrudnionych pracowników
- Organizacja i koordynacja 2 projektów market visit w celu analizy i oceny rynku oraz ofert konkurencji
- Sfinalizowanie 43 umów współpracy przed oficjalnym wejściem produktu Juul Labs na polski rynek
- Prowadziłem aktywną sprzedaży wśród klientów indywidualnych i realizowałem plany sprzedażowe - Q4 2019 sprzedaż 109 urządzeń =110% realizacji targetu i Q1 2020 sprzedaż 119 urządzeń w 75% czasu - target 163
- Raportowanie bieżących działań zarówno w języku polskim, jak i angielskim
Supervisor
- Zarządzałem pracą zespołu 12 barmanów i kelnerów w Barze Kolumnowym
- Nawiązywałem relacje z przedstawicielami handlowymi firm współpracujących z hotelem
- Koordynowałem i wdrażałem do pracy w Barze Kolumnowym 10 nowych pracowników
- Nawiązywałem relacje z przedstawicielami handlowymi firm współpracujących z hotelem
- Koordynowałem i wdrażałem do pracy w Barze Kolumnowym 10 nowych pracowników
Operator Restauracji (2015-2017) Manager Restauracji (2011-2015)
- Stworzyłem od podstaw organizację pracy w nowo otwieranej restauracji
- Zbudowałem (zrekrutowałam i przeszkoliłam) profesjonalny zespół obejmujący 8 kelnerów, 2 managerów, 2 szefów kuchni i 4 kucharzy
- Współpracowałem z dostawcami, zaopatrzeniowcami, negocjowałem i ustalałem ceny zakupu przez co doprowadziłem do zredukowania kosztów ogólnych o 10%
- Zarządzałem bezpośrednią sprzedażą poprzez kreowanie systemów lojalnościowych dla klientów i promocji
- Zaprojektowałem i wdrożyłem profile restauracji na portalach społecznościowych (500 aktywnych użytkowników na FB i Instagramie)
- Zarządzałem kosztami działalności restauracji i opracowałem działania prowadzące do podwyższenia sprzedaży (+ 4% rok do roku)
- Prowadziłem dokumentację HACCP na potrzeby organizacji Sanepid i przeprowadzałem wewnętrzny audyt restauracji
- Zbudowałem (zrekrutowałam i przeszkoliłam) profesjonalny zespół obejmujący 8 kelnerów, 2 managerów, 2 szefów kuchni i 4 kucharzy
- Współpracowałem z dostawcami, zaopatrzeniowcami, negocjowałem i ustalałem ceny zakupu przez co doprowadziłem do zredukowania kosztów ogólnych o 10%
- Zarządzałem bezpośrednią sprzedażą poprzez kreowanie systemów lojalnościowych dla klientów i promocji
- Zaprojektowałem i wdrożyłem profile restauracji na portalach społecznościowych (500 aktywnych użytkowników na FB i Instagramie)
- Zarządzałem kosztami działalności restauracji i opracowałem działania prowadzące do podwyższenia sprzedaży (+ 4% rok do roku)
- Prowadziłem dokumentację HACCP na potrzeby organizacji Sanepid i przeprowadzałem wewnętrzny audyt restauracji
Szkolenia i kursy
Bezpieczeństwo i higiena pracy - certyfikat i pozwolenie na przeprowadzanie szkoleń z zakresu BHP - 2015 rok (Restauracje Sphinx)
Podstawowe założenia i podstawy prawne systemu HACCP, odpowiedzialność prawna - 2015 rok (Restauracje Sphinx)
Praktyczne aspekty wdrażania systemu GHP. GMP, HACCP - 2015 rok (Restauracje Sphinx)
Posługiwanie się dokumentacją systemu HACCP - 2015 rok (Restauracje Sphinx)
- Aktualizacja wszystkich szkoleń w 2016 roku.
Podstawowe założenia i podstawy prawne systemu HACCP, odpowiedzialność prawna - 2015 rok (Restauracje Sphinx)
Praktyczne aspekty wdrażania systemu GHP. GMP, HACCP - 2015 rok (Restauracje Sphinx)
Posługiwanie się dokumentacją systemu HACCP - 2015 rok (Restauracje Sphinx)
- Aktualizacja wszystkich szkoleń w 2016 roku.
Edukacja
Specjalizacje
Edukacja/Szkolenia
Szkolenia
Marketing
Zarządzanie produktem
Sprzedaż
Inne
Sprzedaż - FMCG
Artykuły spożywcze/Alkohol/Tytoń
Zainteresowania
Aktywny wypoczynek (rolki, rower, wakeboard, snowboard)
Gotowanie - kuchnia polska
Gotowanie - kuchnia polska
Inne
www.linkedin.com/in/patryk-kotwicki