Michał Olszowy
Technolog Rozlewu, Van Pur S.A.
Rzeszów,
podkarpackie
Umiejętności
GLP
GMP
IPA
Lean Management
SAP
SMED
Train the Trainer
White Belt
Account manager
5S (methodology)
Zarządzanie zespołem
pakiet MS Office
Nadzór nad procesami technologicznymi
TPM – Total Productive Maintenance
BRC Global Standard For Food Safety
Prawo Jazdy kat. A, B, C, E
Zarządzanie produkcją
SAM
AutoCAD podstawy
GSTD, DMAIC
bezpieczeństwo żywności / HACCP
Produkcja żywności
badania laboratoryjne żywności
technologia produkcji soków i odżywek dziecięcych
OSL - Operation Start-up Leader
ABC manager
Everyday Coaching Champion
Języki
angielski
dobry
Doświadczenie zawodowe
Lider Produkcji
- Przygotowanie i prowadzenie procesu produkcji.
- Nadzór nad organizacją i funkcjonowaniem linii produkcyjnych.
- Realizacja zadań planowych zgodnie z wymaganiami jakości w oparciu o wskaźniki technologiczne.
- Analiza strat wraz z identyfikacją źródeł pochodzenia.
- Optymalizacja procesów produkcji w oparciu o osiągane wyniki i cele firmy
- nadzór na pracownikami
- realizacja zadań wynikających z wprowadzania metodologii TPM
- Nadzór nad organizacją i funkcjonowaniem linii produkcyjnych.
- Realizacja zadań planowych zgodnie z wymaganiami jakości w oparciu o wskaźniki technologiczne.
- Analiza strat wraz z identyfikacją źródeł pochodzenia.
- Optymalizacja procesów produkcji w oparciu o osiągane wyniki i cele firmy
- nadzór na pracownikami
- realizacja zadań wynikających z wprowadzania metodologii TPM
Inżynier projektu
• Przygotowanie zadań inwestycyjnych, modernizacyjnych i remontowych, opracowanie budżetów inwestycyjnych
• Planowanie i realizacja prac w zakresie inwestycji i remontów budowlanych - budynków, budowli, maszyn i urządzeń
• Kontrola nakładów rzeczywistych poniesionych na realizacje w stosunku do planowanych.
• Przekazanie obiektów po zakończeniu i odbiorach prac dla użytkownika.
• Realizacja polityki jakości Nestle Polska S.A
• Realizacja zadań inwestycyjnych zgodnie z polityką firmy.
• Planowanie i realizacja prac w zakresie inwestycji i remontów budowlanych - budynków, budowli, maszyn i urządzeń
• Kontrola nakładów rzeczywistych poniesionych na realizacje w stosunku do planowanych.
• Przekazanie obiektów po zakończeniu i odbiorach prac dla użytkownika.
• Realizacja polityki jakości Nestle Polska S.A
• Realizacja zadań inwestycyjnych zgodnie z polityką firmy.
Mistrz produkcji
- Przygotowanie i prowadzenie procesu produkcji.
- Nadzór nad organizacją i funkcjonowaniem linii produkcyjnych.
- Realizacja zadań planowych zgodnie z wymaganiami jakości w oparciu o wskaźniki technologiczne.
- Analiza strat wraz z identyfikacją źródeł pochodzenia.
- Optymalizacja procesów produkcji w oparciu o osiągane wyniki i cele firmy
- nadzór na pracownikami
- realizacja zadań wynikających z wprowadzania metodologii TPM
- Nadzór nad organizacją i funkcjonowaniem linii produkcyjnych.
- Realizacja zadań planowych zgodnie z wymaganiami jakości w oparciu o wskaźniki technologiczne.
- Analiza strat wraz z identyfikacją źródeł pochodzenia.
- Optymalizacja procesów produkcji w oparciu o osiągane wyniki i cele firmy
- nadzór na pracownikami
- realizacja zadań wynikających z wprowadzania metodologii TPM
Szkolenia i kursy
Lider GSTD,
Lider White Belt (DMAIC, SMED),
Train The Trainer,
AMPM Intermediate Training
Champion Coaching,
Feedback,
TPM –Warsztaty Centrowania AM
Audytor wewnętrzny Systemu Bezpieczeństwa Żywności wg BRC Food 6 – 2011 oraz IFS Food 6 – 2012
Audytor wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg normy ISO 22000:2005 oraz Codex Alimentarius
Szkolenie Pedagogiczne - Uprawniające do prowadzenia szkoleń i kursów w zakresie jakości surowców i produktów spożywczych oraz żywienia człowieka
Kurs Kwalifikacji Wstępnej w zakresie bloku programowego dla kategorii C1, C1+E, C, C+E,
Lider White Belt (DMAIC, SMED),
Train The Trainer,
AMPM Intermediate Training
Champion Coaching,
Feedback,
TPM –Warsztaty Centrowania AM
Audytor wewnętrzny Systemu Bezpieczeństwa Żywności wg BRC Food 6 – 2011 oraz IFS Food 6 – 2012
Audytor wewnętrzny Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności wg normy ISO 22000:2005 oraz Codex Alimentarius
Szkolenie Pedagogiczne - Uprawniające do prowadzenia szkoleń i kursów w zakresie jakości surowców i produktów spożywczych oraz żywienia człowieka
Kurs Kwalifikacji Wstępnej w zakresie bloku programowego dla kategorii C1, C1+E, C, C+E,
Edukacja
Specjalizacje
Produkcja
Zarządzanie produkcją
Zainteresowania
majsterkowanie, dietetyka, motoryzacja, muzyka, badminton, piłka nożna, piłka sitkowa, taniec towarzyski,