Michał Kuduk

Executive chef Osti-Hotele ,Hotel Kossak****, Hotel Senacki**** Kraków
Kraków, małopolskie

Języki

polski
ojczysty

Doświadczenie zawodowe

Osti-Hotele
Executive CHef
Logo
ZASTĘPCA SZEFA KUCHNI
Hotel Grand Sal **** Kopalnia Soli Wieliczka
Logo
kucharz
Karczma ,,Pod Wielką Solą'' w Wieliczce
Logo
Kucharz
Restauracja Hawełka Tetmajerowska w Krakowie
Logo
Szef kuchni / instruktor zawodu praktycznego
Restauracja ,,Pod Sokołem'' i Restauracja ,,Klub Plastyków Wyspiański'' w Krakowie
Logo
Szef kuchni
Restauracja ,,Route 46'' w Evesham, Anglia
Logo
Kucharz
Restauracja ,,Frankie & Benny'' w Szkocji
Logo
Szef kuchni
Hotel Wyspiański\*\*\* w Krakowie
Logo
Szef kuchni
Restauracja Osorya w Krakowie
Logo
Kucharz / kierowca-zaopatrzeniowiec
Kantyna w Circus Merano w Norwegii
Logo
Kucharz / kierowca
Misja pokojowa w Bośni i Hercegowinie
Logo
Kucharz
Restauracja Hawełka Tetmajerowska w Krakowie
Logo
Kucharz młodociany / praktykant
Restauarcja Hawełka Tetmajerowska w Krakowie

Projekty

Blog kulinarno podróżniczy
Na blogu są upamiętniane nasze przeżycia i doswiadczenia z punktu widzenia kulinarnegi i podróżniczego jakie doswiadczamy podczas naszych podróży po całym swiecie:)
Poland National Culinary Team - Ika Culinary Olimpics 2020
Wywalczone 2 srebrne medale
Poland National Culinary Team - Culinary world cup 2018
Wywalczone medale Srebro i Brąz

Szkolenia i kursy

KURSY
- kurs pedagogiczny (dyplom)
- dyplom z tytułem mistrza w zawodzie: kucharz


STAŻ
- restauracja Pattersons Londyn

Edukacja

Logo
kucharz, zawodowe
Zespół Szkół Gastronomicznych nr.2 im.Odona Bujwida w Krakowie

Specjalizacje

Hotelarstwo/Gastronomia/Turystyka
Katering/Restauracje/Gastronomia

Zainteresowania

- kuchnia fusion i nowoczesna
- trendy kulinarne
- podróże

Organizacje

(_)

Inne

OSIĄGNIĘCIA:
- Dwa srebrne medale Ika Culinary Olimpics 2020
- Srebrny i brżaowy medal Culinary word Cup 2018 Luxemburg
- I miejsce w konkursie kulinarnym Primerba Cup 2013
- Certyfikat potwierdzający udział w finale Kulinarnego Pucharu Polski 2013

- III miejsce w I ogólnopolskim konkursie kulinarnym ,, Gęsina nie tylko na św. Marcina,, 2013 Kudowa Zdrój
- I miejsce w międzynarodowym konkursie kulinarnym Trendy Chef 2013 w Bydgoszczy, nominacja do Kulinarnego Pucharu Polski 2013
- III miejsce na VIII Festiwalu Kuchni Greckiej 2013 w Warszawie
- Certyfikat udziału w Kulinarnym Pucharze Polski 2012 (4miejsce )
- I miejsce w konkursie kulinarnym profesjonalistów Oswajamy Dziczyznę w SPALE 2012
- biografia zamieszczona w Encyklopedii biograficznej z życiorysami znanych Polek i Polaków- ''WHO IS WHO W POLSCE''
- II miejsce na Ogólnopolskim Festiwalu Pstrąga w Hrabstwie Kłodzkim 2012
- I miejsce w kategorii VIP na Festiwalu Kuchni Zbójnickiej Skoczów 2012
- I miejsce w konkursie ,,Kulinarny Talent HoReCa Club 2012"
- II miejsce w konkursie kulinarnym profesjonalistów Oswajamy Dziczyznę w SPALE 2011
- I miejsce w konkursie kulinarnym ,, kuchnia myśliwska wczoraj a dziś ,, w Bydgoszczy
- I miejsce w finale ogólnopolskiego konkursu Primerba Cup 2011
- I miejsce region małopolska Primerba Cup 2010 ( kwalifikacje do półfinału )
- II miejsce w kategorii ‘’półmisek dla VIP-ów’’ w VI Mistrzostwach Polski Kucharzy w Potrawach z Ryb ‘’Sielawa Blues’’2004 na Mazurach
- Medal NATO za udział w operacji w stosunku do byłej Jugosławii 2000-2001
- Medal braterstwa ,, Italo- Argentinen” Bośnia& Hercegowina 2000
- Medal za I miejsce w Dancon March Bośnia 2000


INNE:
- organizacja przyjęć okolicznościowych, w tym przygotowanie:
a) kolacji imieninowej dla piosenkarza Krzysztofa Krawczyka
b) kolacji dla boksera Andrzeja Gołoty i jego podopiecznych
c) obiadu dla księżniczki Tajlandii
d) śniadania dla Boxing Team podczas Gali Boksu 2010
e) śniadania pożegnalnego Generała Broni Bronisława Kwiatkowskiego zmarłego w wyniku tragedii smoleńskiej
f) organizowanie przyjęć dla 500-1200 osób:
m.in. otwarcie Castoramy, otwarcie Salonu Volvo, Gala Turnieju Tańca Salt Cup – Mistrzostwa Polski Zawodowych Par Tanecznych, bankiet dla lekarzy, bankiety polowe w Polskim Kontyngencie Wojskowym SFOR w Bośni i Hercegowinie 2000r-2001r
- tworzenie karty menu na różne okoliczności

Grupy

4 wszystkich wypowiedzi
0 plusów
BRANŻA GASTRONOMICZNA i HOTELARSKA
BRANŻA GASTRONOMICZNA i HOTELARSKA
Gastronomia i Hotelarstwo:Rekrutacje i Pracownicy
Hotelarze i Gastronomowie
Hotelarze i Gastronomowie
Szukasz stażystów do swojego Hotelu lub Restauracji? Zapraszamy na www.work-and-fun.com
Kuchnia Fusion
Kuchnia Fusion
Kuchnia Fusion, czyli ciekawe połączenia różnych smaków. Kuchnia nieograniczonej wyobraźni!
Praca
Praca
Praca - grupa dla szukających pracy jak i headhunterow czy pracownikow HR poszukujacych pracownikow.
Praca każda branża
Praca każda branża
Wzajemna pomoc w rozwiązywaniu problemów zawodowych. Dla osób szukających pracy w każdej dziedzinie.
Restauracja i Restauratorzy
Restauracja i Restauratorzy
Dla wszystkich których istotną część w życiu stanowi dobra kuchnia.