Magdalena Zalewska

Kierownik ds. Zapewnienia Jakości Dostawców
Warszawa, mazowieckie

Języki

angielski
biegły

Doświadczenie zawodowe

Żywiec Zdrój S.A.
Kierownik ds. Zapewnienia Jakości Dostawców
Grupa Żywiec S.A.
Starszy Specjalista ds NPD i Jakości
1. Rozwój nowych produktów oraz modyfikacja receptur wynikająca z potrzeb Działu Marketingu lub NPD – opracowywanie receptur i standardów jakościowych produkcji i produktu;
2. Zarządzanie próbami technologicznymi w zakresie nowych produktów, koordynowanie próbnej produkcji w lokalizacji;
3. Nadzorowanie wdrażania nowego produktu do produkcji standardowej;
4. Współpraca z dostawcami podczas realizacji projektów technologicznych związanych z rozwojem nowych produktów;
5. Wspieranie koordynatora NPD, działu NPD i działu marketingu wiedzą z zakresu technologii i zapewnienia jakości;
6. Koordynowanie wdrażania nowych procedur jakościowo-technologicznych w lokalizacjach;
7. Monitorowanie jakości piw produkowanych w browarach Grupy Żywiec;
8. Prowadzenie audytów i inspekcji jakościowych u dostawców surowców, materiałów pomocniczych i opakowaniowych.
Grupa Żywiec S.A.
Młodszy Specjalista w Dziale Jakości
1. Kontrola jakości wszystkich produktów Grupy Żywiec S.A.;
2. Samodzielnia analiza parametrów jakościowych i wdrażanie kroków zapobiegawczych lub naprawczych;
3. Wspieranie browarów Grupy Żywiec S.A. w rozwiązywaniu problemów jakościowych oraz w realizacji projektów produkcyjnych;
4. Współodpowidzialność za wdrażanie w browarach Grupy Żywiec systemów zapewniania jakości;
5. Przygotowywanie kart charakterystyki dla produktów Grupy Żywiec S.A.;
6. Monitorowanie i raportowanie wyników oceny dostawców;
7. Administracja jakościowych baz danych Grupy Żywiec.
Grupa Żywiec S.A.
Stażysta w Dziale Jakości
Realizacja projektów zgodnie z programem stażowym "Warzelnia Talentów":
I. 6 miesięczny projekt realizowany w browarze Warka
II. 3 miesięczny projekt realizowany w dziale kontrolingu w Warszawie,
III. 4 miesięczny projekt realizowany w dziale jakości w Warszawie

Szkolenia i kursy

MS Excel XP pl- zaawansowana praca z arkuszem kalkulacyjnym
ISO 22000 - system zarządzania bezpieczeństwem żywności
Analiza sensoryczna piwa
Zarządzanie Projektami (wg Kepner Tregoe, wg metodyki IPMA)
Szkolenia z zakresu znakowania żywności

Edukacja

Logo
naucznie j.angielskiego, licencjackie
Uniwersytet Warszawski
Logo
Technologia Chemiczna, magisterskie
Politechnika Warszawska

Specjalizacje

Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości

Zainteresowania

narty, pływanie i teatr

Inne

Znajomość systemu SAP

Grupy

Politechnika Warszawska
Politechnika Warszawska
Politechnika Warszawska jest najstarszą polską uczelnią techniczną. Od ponad 180 lat kształci kolejne pokolenia inżynierów, wnosząc istotny wkład w rozwój nauk technicznych.
Uniwersytet Warszawski
Uniwersytet Warszawski
Uniwersytet Warszawski, założony w 1816 roku, jest największą polską uczelnią i jednocześnie jedną z najlepszych w kraju.
New Product Development
New Product Development
Grupa przeznaczona dla wszystkich zajmujących się wdrażaniem nowych produktów i usług nie tylko w przemyśle spożywczym
Zarządzanie Projektami
Zarządzanie Projektami
Celem grupy jest upowszechnienie idei zarządzania poprzez projekty oraz wzajemna wymiana doświadczeń.