Języki
angielski
biegły
Doświadczenie zawodowe
Starszy Specjalista ds NPD i Jakości
1. Rozwój nowych produktów oraz modyfikacja receptur wynikająca z potrzeb Działu Marketingu lub NPD – opracowywanie receptur i standardów jakościowych produkcji i produktu;
2. Zarządzanie próbami technologicznymi w zakresie nowych produktów, koordynowanie próbnej produkcji w lokalizacji;
3. Nadzorowanie wdrażania nowego produktu do produkcji standardowej;
4. Współpraca z dostawcami podczas realizacji projektów technologicznych związanych z rozwojem nowych produktów;
5. Wspieranie koordynatora NPD, działu NPD i działu marketingu wiedzą z zakresu technologii i zapewnienia jakości;
6. Koordynowanie wdrażania nowych procedur jakościowo-technologicznych w lokalizacjach;
7. Monitorowanie jakości piw produkowanych w browarach Grupy Żywiec;
8. Prowadzenie audytów i inspekcji jakościowych u dostawców surowców, materiałów pomocniczych i opakowaniowych.
2. Zarządzanie próbami technologicznymi w zakresie nowych produktów, koordynowanie próbnej produkcji w lokalizacji;
3. Nadzorowanie wdrażania nowego produktu do produkcji standardowej;
4. Współpraca z dostawcami podczas realizacji projektów technologicznych związanych z rozwojem nowych produktów;
5. Wspieranie koordynatora NPD, działu NPD i działu marketingu wiedzą z zakresu technologii i zapewnienia jakości;
6. Koordynowanie wdrażania nowych procedur jakościowo-technologicznych w lokalizacjach;
7. Monitorowanie jakości piw produkowanych w browarach Grupy Żywiec;
8. Prowadzenie audytów i inspekcji jakościowych u dostawców surowców, materiałów pomocniczych i opakowaniowych.
Młodszy Specjalista w Dziale Jakości
1. Kontrola jakości wszystkich produktów Grupy Żywiec S.A.;
2. Samodzielnia analiza parametrów jakościowych i wdrażanie kroków zapobiegawczych lub naprawczych;
3. Wspieranie browarów Grupy Żywiec S.A. w rozwiązywaniu problemów jakościowych oraz w realizacji projektów produkcyjnych;
4. Współodpowidzialność za wdrażanie w browarach Grupy Żywiec systemów zapewniania jakości;
5. Przygotowywanie kart charakterystyki dla produktów Grupy Żywiec S.A.;
6. Monitorowanie i raportowanie wyników oceny dostawców;
7. Administracja jakościowych baz danych Grupy Żywiec.
2. Samodzielnia analiza parametrów jakościowych i wdrażanie kroków zapobiegawczych lub naprawczych;
3. Wspieranie browarów Grupy Żywiec S.A. w rozwiązywaniu problemów jakościowych oraz w realizacji projektów produkcyjnych;
4. Współodpowidzialność za wdrażanie w browarach Grupy Żywiec systemów zapewniania jakości;
5. Przygotowywanie kart charakterystyki dla produktów Grupy Żywiec S.A.;
6. Monitorowanie i raportowanie wyników oceny dostawców;
7. Administracja jakościowych baz danych Grupy Żywiec.
Szkolenia i kursy
MS Excel XP pl- zaawansowana praca z arkuszem kalkulacyjnym
ISO 22000 - system zarządzania bezpieczeństwem żywności
Analiza sensoryczna piwa
Zarządzanie Projektami (wg Kepner Tregoe, wg metodyki IPMA)
Szkolenia z zakresu znakowania żywności
ISO 22000 - system zarządzania bezpieczeństwem żywności
Analiza sensoryczna piwa
Zarządzanie Projektami (wg Kepner Tregoe, wg metodyki IPMA)
Szkolenia z zakresu znakowania żywności
Edukacja
Specjalizacje
Zarządzanie jakością
Zapewnienie jakości
Zainteresowania
narty, pływanie i teatr
Inne
Znajomość systemu SAP
Grupy
Politechnika Warszawska
Politechnika Warszawska jest najstarszą polską uczelnią techniczną. Od ponad 180 lat kształci kolejne pokolenia inżynierów, wnosząc istotny wkład w rozwój nauk technicznych.
Uniwersytet Warszawski
Uniwersytet Warszawski, założony w 1816 roku, jest największą polską
uczelnią i jednocześnie jedną z najlepszych w kraju.
New Product Development
Grupa przeznaczona dla wszystkich zajmujących się wdrażaniem nowych produktów i usług nie tylko w przemyśle spożywczym
Zarządzanie Projektami
Celem grupy jest upowszechnienie idei zarządzania poprzez projekty oraz wzajemna wymiana doświadczeń.